Tietoa meistä VANHA

Nettimyynti.fi on Säästötalo-tavarataloketjun huikean monipuolinen verkkokauppa. Säästötalon yli 24 vuoden kokemus alalta sekä tuotteiden oma maahantuontitoiminta näkyy verkkokaupassa laadukkaina tuotteina ja edullisina hintoina. Säästötalo ja Nettimyynti.fi ovat osa Osmotex Oy:tä.

Nettimyynti.fi:n tavoitteena on kasvaa ja kehittyä joka päivä, myymällä ajankohtaisia, edullisia, laadukkaita tuotteita asiakkaillemme. Toiminnassamme pyrimme ehdottomaan rehellisyyteen ja avoimuuteen. Tyytyväinen asiakas on meille kaikista tärkeintä. Luottamus, hyvä fiilis ja mukava tekemisen meininki on aina läsnä meidän hienossa työyhteisössä.

Asiakkaat ovat arvostelleet meitä asteikolla 0-5. Palvelumme laatu on asiakkaidemme mielestä 4,7. Nettimyynnissä häärää tällä hetkellä viidestä kuuteen henkilöä täysipäiväisesti.

Nicon, Ollin, Anon, Miian ja Piatan
 tavoitat seuraavasti: 

1. Soittamalla verkkokaupan asiakaspalvelunumeroon 044 7050 800
2. Lähettämällä meiliä osoitteeseen asiakaspalvelu(at)nettimyynti.fi
3. Chatista, joka on avoinna arkisin 


Osmotex Oy

Osmotex Oy on Etelä-Savossa ja Keski-Suomessa toimiva perheyritys, joka on palvellut ympäri Suomen olevia asiakkaita jo vuodesta 1955. Silloin pienellä vaatekaupalla alkanut liiketoiminta on laajentunut kasvavaksi kaupankäynniksi, joka käsittää Osmotex-vaatemyymälät Pieksämäellä, Juvalla ja Hankasalmella, Säästötalo-tavaratalot Pieksämäellä ja Hankasalmella sekä verkkokaupan Nettimyynti.fi:n.

Osmotex Oy:llä on Suomen Vahvimmat sertifikaatti ja erinomainen luottoluokitus. Olemme ylpeitä yrityksemme luomasta avoimesta ja rehellisestä ilmapiiristä, joka määrittelee pohjan jokapäiväiselle työlle. Jokaisessa valinnassamme pyrimme toimimaan kestävän kehityksen vastuun mukaisesti.

Tervetuloa ostoksille verkkokauppaan ja
myymälöihin!
 

 

Juuremme ovat jo vuodessa 1955. Silloin avasimme ensimmäisen kauppamme. Hieno matka on kuljettu tästä hetkestä nykyiseen verkkokauppaan. Emme silti pysähdy paikalle, vaan kehitämme toimintaamme joka ikinen päivä.

Yrityksellämme on Suomen Vahvimmat sertifikaatti. Luotettavuus on meille tärkeää. Hoidamme velvoitteet jämäkästi ja asianmukaisesti kaikkien yhteistyökumppaneidemme sekä asiakkaidemme kanssa.