Tietoa meistä

 

NETTIMYYNTI.FI

Nettimyynti.fi on Säästötalo-tavarataloketjun huikean monipuolinen verkkokauppa. Säästötalon yli 24 vuoden kokemus alalta sekä tuotteiden oma maahantuontitoiminta näkyy verkkokaupassa laadukkaina tuotteina ja edullisina hintoina. Säästötalo ja Nettimyynti.fi ovat osa Osmotex Oy:tä.

Nettimyynti.fi:n tavoitteena on kasvaa ja kehittyä joka päivä, myymällä ajankohtaisia, edullisia, laadukkaita tuotteita asiakkaillemme. Toiminnassamme pyrimme ehdottomaan rehellisyyteen ja avoimuuteen. Tyytyväinen asiakas on meille kaikista tärkeintä. Luottamus, hyvä fiilis ja mukava tekemisen meininki ovat aina läsnä meidän hienossa työyhteisössä.

Asiakkaat ovat arvostelleet meitä asteikolla 0-5. Palvelumme laatu on asiakkaidemme mielestä 4,7. Nettimyynnissä häärää tällä hetkellä viidestä kuuteen henkilöä täysipäiväisesti.
 

 

TARINAMME

Isäni, Osmotex Oy:n toimitusjohtaja Jari Jukarainen perusti nykyisin Säästötalo ÄIJÄPark nimellä tunnetun tavaratalon vuonna 1991. Monta vuotta kului kivijalkamyymälöitä rakentaen ja kehittäen. Vuosien kokemus tavaratalojen pyörittämisestä loivat vankan pohjan kaupankäynnille ja Säästötalosta muodostui itsenäinen ja rohkea toimija Etelä-Savossa. 

2000-luvun digitalisaatio laittoi kauppias Jarin tosissaan miettimään, kuinka Säästötalo voisi kasvaa kehityksen vauhdissa ja pysyä kilpailukykyisenä. Ikäänkuin varmuuden vuoksi tulevaa varten, Jari varasi säilöön domainin nettimyynti.fi. Päivä päivältä ajatus omaa verkkokauppaa kohtaan kasvoi. Opiskellessani muistan Jarin tokaisseen, "että olisi syytä ehkä laajentua nettiin". Pohdimme asiaa, ja päätimme että alan kehittämään verkkokauppaa kun valmistun koulusta. Koimme asian melko luontevana, olihan isällä jo monien vuosien vankka kokemus kaupankäynnistä. Minulla ja tulevalla Nettimyynnin tiimillä olisi hänen tuki haasteita ratkoessa.

Kehitys alkoi syksyllä 2012. Nettimyynnin tiimi oli muodostunut, kun tulevaa verkkokauppaa varten palkattiin Olli Korpelainen. Ollin vahva IT-osaaminen oli suureksi hyödyksi, kun nettikaupan pohjaa alettiin rakentaa. Tavaratalojen kassajärjestelmän yhteyteen kytketty nettikauppasovellus hankittiin Nethit Oy:ltä. Yhdessä Nethitin ja Ollin kanssa verkkokauppa alkoi muodostua. Kehitysvaiheeseen kuului hurjasti töitä. Tuoteryhmien valinta, tuotteiden valokuvaus, varastojärjestelmän kehitys sekä muu kaikki tekninen ja ei-tekninen verkkokauppaan liittyvä oli mukava ja mielenkiintoinen haaste. Verkkokaupan tavaravarastoksi kytkettiin myymälöiden valikoimat sekä keskusvarasto. Samaan aikaan Nethit koulutti ja johdatti meidät verkkokaupan maailmaan. Noin puolessa vuodessa saimme kaupan julkaisukuntoon.

Nettimyynti.fi verkkokauppa avautui keväällä 2013. Verrattuna nykyiseen, kaupankäynnin määrä oli luonnollisesti pienempää. Vähitellen aloimme kuitenkin ymmärtämään mitä kaikkea nettikauppa pitää sisällään ja kuinka verkossa voi kehittyä. Sisäistimme, että halu kehittyä ja huomioida asiakas koko ajan entistä paremmmin on ainoa tapa menestyä ja jatkaa toimintaa tulevaisuudessa. Toimiva verkkokauppa on monen osakokonaisuuden summa ja tämän kokonaisuuden hallitseminen on haastavaa, mutta samalla palkitsevaa. 

Koemme onnistuneemme työssämme. Nyt jo 3-vuotias verkkokauppa on tuonut mukanaan kasvua varastotoiminnan laajenemisen ja uusien työpaikkojen merkeissä. Tiimimme osaaminen sekä tietotaito on monessa suhteessa parantunut ja nykyisin Nettimyynnin joukkoon kuuluu Ollin ja minun lisäksi Piatta Jukarainen, Anni Jukarainen, Joni Ylönen sekä Alexander Lappeteläinen. Ydintiimin lisäksi verkkokaupan toiminnoissa näkyy monen perheyrityksemme työntekijän kädenjälki. Nautimme työstämme kovasti, ja aiomme jatkaa kehittymistä.

- Nico Jukarainen
Nettimyynti.fi tiimin "pääjehu"
10.6.2016

 

Lue koko tarina

 

 

OSMOTEX OY

Osmotex Oy on Etelä-Savossa ja Keski-Suomessa toimiva perheyritys, joka on palvellut ympäri Suomen olevia asiakkaita jo vuodesta 1955. Silloin pienellä vaatekaupalla alkanut liiketoiminta on laajentunut kasvavaksi kaupankäynniksi, joka käsittää Osmotex-vaatemyymälät ja Säästötalo-tavaratalot Pieksämäellä ja Hankasalmella sekä Nettimyynti.fi -verkkokaupan.

Osmotex Oy:llä on Suomen Vahvimmat sertifikaatti ja erinomainen luottoluokitus. Olemme ylpeitä yrityksemme luomasta avoimesta ja rehellisestä ilmapiiristä, joka määrittelee pohjan jokapäiväiselle työlle. Jokaisessa valinnassamme pyrimme toimimaan kestävän kehityksen vastuun mukaisesti.

Tervetuloa ostoksille verkkokauppaamme ja myymälöihimme!

 

YHTEYSTIEDOT

Verkkokaupan asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@nettimyynti.fi

Osoite
Osmotex Oy / Nettimyynti.fi
Hallipussi 4
76100 PIEKSÄMÄKI
Avaa kartta

Y-tunnus
0207270-2

 

SÄÄSTÖTALO MYYMÄLÄT

Säästötalo Pieksämäki
Tukikohdantie 2, 76150 Pieksämäki
puh. 044 0500 109
Avoinna ma-pe 8-19, la 9-17, su 12-16
Avaa kartta

Säästötalo Hankasalmi
Keskustie 35, 41520 Hankasalmi kk.
puh. 044 0500 119
Avoinna ma-pe 9-17, la 9-14
Avaa kartta