Tuotepalautukset VANHA

Tuotteillamme on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikuntoinen alkuperäisessä pakkauksessaan. Tuotteeseen voi siis tutustua samalla tavalla, kuin se olisi mahdollista myymälässä. Jos olet kasannut tuotteen tai esim. laittanut moottorisahaan tankkiin bensaa, tuote on otettu käyttöön eikä sitä voi enää palauttaa. Osalla tuotteista ei ole palautusoikeutta, kun pakkaus on avattu. Tällaisia tuotteita ovat mm. hygienia- ja intiimituotteet. Aiheettomista palautuksista veloitamme meille syntyneet kulut.

Kun kyseessä on takuukorjaus, ota yhteys asiakaspalveluumme niin neuvomme kuinka toimitaan. Luvattomista lähetyksistä veloitamme asiakkaalta todelliset rahtikulut.

Palauttaminen on maksutonta (poislukien Kiitolinja). Helpoimmalla pääset, kun täytät sähköisen palautus- ja takuulomakkeen netissä. Voit halutessasi myös ladata ja tulostaa lomakkeen ja laittaa sen paketin mukana. Palautuslomake PDF
 
 
Paketoi lähetys kunnolla, käyttäen vähintään 5 cm pehmustetta. Voit palauttaa tuotteen Matkahuollon tai Postin toimipisteissä asiakaspalautuksena. Tämä koskee myös kotiinkuljetuksella tilattuja tuotteita. Käytä palauttaessasi palautusnumeroa, joka on Matkahuollossa 9508475 ja Postissa 616791.
 
Jos sait tilauksesi Postin pakettiautomaattiin, voit palauttaa sen mistä tahansa pakettiautomaatista samalla lokerokoodilla, jolla sen noudit. Kirjoita paketin päälle omat yhteystietosi (nimi ja puhelin). Palautusosoitetta et tarvitse. Vie lähetys pakettiautomaattiin ja noudata ohjeita. Jos lokerokoodi ei ole sinulla enää tallella, voit palauttaa lähetyksen postin kautta. HUOM! Voit palauttaa pakettiautomaatista noutamasi paketin 14 vrk:n kuluessa lähetyksen noutamisesta. Tämän jälkeen paketin palauttaminen on tehtävä postin kautta.
 
Kun kyseessä on Kiitolinjan kautta tullut toimitus, soita asiakaspalveluumme 044-7050 800, niin kerromme kuinka toimitaan. HUOM! Ilmainen palautus ja vaihto ei koske Kiitolinjalla palautettavia tuotteita.
 


PALAUTUSLOMAKE
 

  Takuukorjaus - Ennen takuukorjausta ota yhteys asiakaspalveluumme, niin neuvomme kuinka toimitaan. Luvattomista lähetyksistä veloitamme asiakkaalta todelliset rahtikulut.
  Tuotepalautus

Nimi:
 *
Puhelinnumero:
 *
Sähköpostiosoite:
 *
Tilausnumero:
 *
Palautettavat tuotteet:
 *


Palautuksen syy
 tuote ei vastannut odotuksiani
 väärä tuote
 viallinen tuote (kirjoita alle selkeä vikaseloste)


 jokin muu syy (kirjoita alle syy)


 Hyväksyn Nettimyynti.fi -verkkokaupan toimitus- ja palautusehdot. *