Tuotemerkit

Admiral

Admiral

ADMIRAL kumiveneet ovat laadukkaita vuosien kokemuksella tehtyjä veneitä. Korkealaatuiset raaka-aineet Saksasta ja Suomesta takaavat tasaisen laadun, turvallisuuden sekä loistavan merikelpoisuuden.
Selaa tuotemerkin tuotteita »Aino

Aino

Aino-tuotesarja tarjoaa välineet kodin siivoukseen ja järjestyksen ylläpitoon. Useat Aino-tuotteet ovat valmistettu Suomessa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Ainu

Ainu

Ainu-tuotesarjasta löytyy apua vastasyntyneistä vaippaikäisiin, imettäviä äitejä unohtamatta.

Ainu-tuotteet on kehitetty yhteistyössä lastenlääkäreiden, hammaslääkäreiden, sekä muiden alan asiantuntijoiden kanssa.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Airam

Airam
OY AIRAM ELECTRIC AB
 on yksityinen vakavarainen suomalainen yritys, jonka tuotevalikoimaan kuuluvat valonlähteet, valaisimet, sähkötarvikkeet, koristevalot, paristot, kylmälaukut, termospullot ja termoskaatimet.
Aamulla aurinko, illalla Airam. Valon asiantuntija jo vuodesta 1921! 
Airam tarjoaa energiatehokkaita valaisuratkaisuja kuluttaja- ja ammattikäyttöön.  
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Apukokki

Apukokki

Apukokki tarjoaa monipuolisen valikoiman laadukkaita ja kestäviä keittiövälineitä. Kaikki Apukokki kattilat, kasarit, padat ja pannut ovat induktioliedelle sopivia.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Aqvia

Aqvia

 
 
AQVIA® on AGAn Ruotsissa suunniteltu tuotesarja veden hiilihapottamiseen ja maustamiseen. Hanavedestä raikkaan poreilevaa soodavettä vain yhdellä napin painalluksella. Kuplivalla vedellä tuot hieman ylellisyyttä arkeen.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Arctix

Arctix

Arctix tuotteilla pidät huolen siitä että voit nauttia vapaa-ajasta täysillä! Arctix tuotteista löydät mahtavia tarvikkeita liikkumiseen ja vapaa-aikaan.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Aries

Aries

Aries-kaasupolttimet ovat laadukkaita ja turvallisia käyttää. Valmistaja on ISO9001: 2008 sertifioitu. 

Aries toho on pakkohankinta camping tyypeille, retkeilijöille, ensiapupakkauksiin, selviytymispakkauksiin, laboratorioihin ja kodin nikkaroijille. Toho on lisäksi oiva apuväline tee-se-itse korjauksissa, erilaisissa harrastuksissa sekä monissa muissa ulkoilma-aktiviteetissa.Selaa tuotemerkin tuotteita »


Atom Sports

Atom Sports

Atom Sports - vapaa-ajan tuotteet
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Audiosonic

Audiosonic

Audiosonic on radiovalmistaja jonka tuotteita yhdistää edullinen hankintahinta sekä kestävä laatu.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Autan

Autan

Autan on Euroopan suosituin hyönteiskarkote. Se pitää tehokkaasti loitolla niin hyttyset, punkit,
paarmat ja mäkärät kuin trooppiset hyttyset ja malariasääsketkin. Yksi tuote riittää kaikkialla!
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Autoglym

Autoglym

AUTOGLYM autonhoitotuotteilla annat autollesi parasta.

AUTOGLYMIN avulla saat autoosi uskomattoman kiiltävän pinnan. Äärimmäisen pitkälle viety tuotekehitystyö takaa sen, että AUTOGLYM-tuotteet toimivat aina täydellisesti. Lisäksi jatkuvasti kehittyvät tuotteet ja raaka-aineiden tehokkaampi käyttö mahdollistavat sen, että sinulla on autosi hoitoon käytettävänä vain paras hoitoaine.

Kolmivaiheinen autonhoito menee näin:
 1. Puhdistus
 2. Kiillotus
 3. Suojaus

Selaa tuotemerkin tuotteita »


Axa

Axa

AXA puutarhakoneet ja -tuotteet
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Bandridge

Bandridge

Connecting our world
Bandridge yhdistää parhaan myyntitehon molemmista maailmoista. Se on käyttäjäystävällinen, kunnianhimoinen tuotemerkki, joka koostuu käytettävimmistä, houkuttelevimmista ja parhainta laatua olevista tuotteista kolmessa laatusarjassa. Bandridge on perusmarkkinasegmentin keskus ja vertailukohta, kun taas Bandridge Premium keskittyy ylempään segmenttiin. Niin Bandridge kuin Bandridge Premium ovat taattuja laatutuotteita, joissa on happivapaat kuparijohtimet. Bandridge VL on suunniteltu erityisesti räjähdysmäisesti kasvaville Euroopan ulkopuolisille markkinoille, joissa tuotemerkkitietoisuus kasvaa päivä päivältä.
Selaa tuotemerkin tuotteita »BasicXL

BasicXL

 

basic prices XL CHOICE
Tämän edullisen tuotemerkin kautta tarjoamme sinulle XL-valikoiman perushintaisia tuotteita. Laaja valikoima basicXL-tuotteita kattaa kaiken pölypusseista USB-hubeihin ja pikkulaitteisiin. Kaikki tuotteet ovat yksinkertaisia, helppokäyttöisiä sekä edullisia.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Best Friend

Best Friend

Best Friend on parasta lemmikillesi.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Beurer

Beurer

Beurer on spesialisti terveys- ja hyvinvointituotteissa. Tuotevalikoima on markkinoiden laajin ja koostuu yli 120 tuotteesta. 90-vuotta vanha perheyritys sijaitsee Etelä-Saksassa Ulmissa. Tuotteissa on korkean laadun ja saksalaisen insinööritaidon lisäksi kiinnitetty erityistä huomiota muotoiluun ja designiin.

Selaa tuotemerkin tuotteita »
Biolan

Biolan

Biolan valmistaa ja myy luonnonmukaiseen viljelyyn ja ekologiseen viljelyyn tarkoitettuja tuotteita sekä ympäristötuotteita. Alan parhaisiin kuuluvia tuotteita on kehitetty jo vuodesta 1970 lähtien. Biolan on tunnettu pyrkimyksistään ja saavutuksistaan vähentää hiilijalanjälkeä. Biolan tuotteita tukemalla tuet kestävää kehitystä maailmanlaajuisesti.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


BioShout

BioShout

Tahrat pois pyykistä ja huonekaluista

Tahroja on monenlaisia. Pestävään pyykkiin löytyy oma nestemäinen ratkaisu BioShout-tahranpoistoaineesta. Minuutin vaikutusaika ennen pesua ei vaadi sen suurempaa kärsivällisyyttä tai odottelua.
 
Likaiseksi pinttynyt kiinteä verhoilu sohvan käsinojissa, nojatuoleissa, auton penkeissä tai tahra kokolattiamatossa kääntää ajatukset usein uudelleen verhoiluun tai jopa uuden huonekalun ostoon. Edullisin ja helpoin vaihtoehto on pestä huonekalu itse vaahtopesulla. BioShout Pesuvaahtoa on yksinkertaista ja helppoa käyttää.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Biozell

Biozell

 Biozellin hiustenhoitotuotteilla loihdit itsellesi tai mikset vaikka ystävällesi kutrit loistavaan kuntoon! Shampoot ja hoitoaineet ovat laadukkaita ja tuntuvat ihanille hiuksissa. Muotoilutuotteet tekevät juuri sen minkä lupaavat, mutta kuitenkin niin, ettei hiukset rasitu. Ne siis säilyvät elinvoimaisina varmasti! Ja eipäs unohdeta ihania ja värikkäitä color maskeja, joilla saat piristystä lookkiisi vaikka joka ikinen päivä!

Miksi et siis ostaisi Biozellia?
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Bison

Bison

Bison liimoilla liimaat ja korjaat lähes kaiken varmasti ja helposti. Bison on kansainvälisesti menestynyt ja innovatiivisista ratkaisuistaan tunnettu liiman valmistaja, jonka tuotteisiin luotetaan yli 65 maassa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Black & Decker

Black & Decker

Black & Decker on maailmanlaajuinen markkinajohtaja useilla markkina-alueilla ja yrityksen tuotteita myydään yli 100 maassa. Tuotevalikoima on kasvanut äärimmäisen laajaksi kattaen laajan valikoiman laatutuotteita sekä kotitalouksille että yrityksille.

Black & Decker yhtiön takaa löytyy yli 100 vuoden tuotekehitys ja kokemus.
Selaa tuotemerkin tuotteita »BockMann

BockMann

BockMann on suomalainen yritys, joka suunnittelee ja tuottaa laadukkaita työvaatteita ammattilaisille. Työvaatteissa yhdistyy turvallisuus, käyttömukavuus sekä hyvät tekniset ratkaisut. BockMann on paras valinta työvaatteiksi.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Bostik

Bostik

Bostik - Smart adhesives

Bostik on vakiinnuttanut asemansa uskottavana ja vahvana tavaramerkkinä toimialalla. Mittaukset osoittavat, että tavaramerkin uskottavuus kasvaa edelleen sekä kuluttajien ja ammattimaisten käsityöläisten keskuudessa Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa ja Suomessa.
 
Gekko-liskolla on merkittävä rooli uudessa visuaalisessa ilmeessämme. Bostik edustaa "älykästä liimaa", aivan kuten gekko. Kiinnityksen asiantuntija monilla aloilla ja monilla markkinoilla. Bostik pyrkii kehittämään tuotteita, joilla on erittäin hyvä kiinnityskyky, jotka ovat itsestään puhdistuvia ja jotka mukautuvat uusiin haasteisiin.
Selaa tuotemerkin tuotteita »Braun

Braun

Braun tuotteet on kehitetty täyttämään tiukat vaatimukset laadun, toimivuuden ja muotoilun suhteen. Ensiluokkaista Braun laatua parranajoon ja hiusmuotoiluun.

Selaa tuotemerkin tuotteita »
BrightBright Xenon polttimot vastaavat laadultaan autojen ensiasennuspolttimoita.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Bright Solar

Bright Solar

Valaisimet, aurinkopaneelit ja muut aurinkosähkötarvikkeet.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Bright Spark

Bright Spark

Bright Spark on valmistanut yli 50 vuotta erilaisia kaasukäyttöisiä laitteita niin ammattilaisten kuin kotitalouksien käyttöön kotimaassaan Isossa-Britanniassa. Heidän tuotteisiinsa lukeutuvat mm. erilaiset kaasukäyttöiset sytyttimet, kaasupolttimet ja näihin sopivat kaasupakkaukset.


Selaa tuotemerkin tuotteita »Bruder

Bruder

BRUDER lelujen vahvuus piilee heidän innovatiivisuudessaan lelujen kehityksessä ja valmistuksessa. BRUDER on tunnettu toimivista ja turvallisista leluistaan. Lelut kehittävät lasta monipuolisesti ja ne täyttävät kaikki turvallisuusvaatimukset kirkkaasti. BRUDER lelut suunnitellaan maailman parhaimmilla CAD- ja 3D sovelluksilla jotta ne vastaavat ison maailman esikuvia mahdollisimman hienosti.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Camlink

Camlink

Capture Perfection
Arvokkaat hetket ansaitsevat parhaat välineet niiden tallentamiseen. Laaja Camlink-sarja tarjoaa laadukkaita valokuvaus- ja videovälineitä sekä tarvikkeita kilpailukykyiseen hintaan. Camlink-tuotteet sisältävät kaiken kolmijaloista studiovarusteisiin, kiikarit, tähystimet, paristot, laturit, suodattimet, hihnat ja muuta. Kilpailukykyiseen hintaan myytävä laaja valikoima tekee Camlinkistä parhaan tuotemerkin kaikille valokuvaus- ja videoharrastajille sekä (puoli)ammattilaisille..
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Canyon

Canyon

Create. Perform. Explore. Enjoy
Canyon tarjoaa laajan valikoiman käytännöllistä, helppokäyttöistä ja huokeaa kuluttajille tarkoitettua IT-elektroniikkaa ja tarvikkeita, ja se pyrkii helpottamaan viihdettä rakastavan laajan kohderyhmän elämää. Valikoima koostuu kannettavista kaiuttimista, kuulokkeista, hiiristä, web-kameroista, kannettavien laukuista ja paljosta muusta.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Carlake

Carlake

CARLAKE tuotteet ovat suomalaisille suunniteltuja autonhoitotuotteita. Meiltä laadukkaat ja tehokkaat CARLAKE tuotteet auton pesuun ja vahaukseen sekä auton sisäosien puhdistukseen.
Selaa tuotemerkin tuotteita »Casco

Casco

Casco on tuotemerkki, jonka alla on laaja valikoima liimoja, massoja, tasoitteita sekä kaakelointituotteita. Sillä on markkinajohtajan asema Pohjoismaisella tasolla ja tuotemerkki on edustettuna myös Baltian maissa.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Castor

Castor

 CASTOR - Ammattilaisille ja kodin rakentajille
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Christina Aguilera

Christina Aguilera

Christina Aguilera on yhdysvaltalainen poplaulaja ja lauluntekijä. Aguilera on 2000-luvun menestyneimpiä popmuusikoita, jonka neljä oktaavia kattavaa lauluääntä on verrattu mm. Mariah Careyhin ja Whitney Houstoniin.

Hän on myös 
muoti-ikoni, jonka tavaramerkki on alati vaihtuva ulkoinen olemus ja rohkea eri tyylien sekoittelu. Viime vuosina tähden viehtymys naiselliseen glamour-tyyliin on nähtävissä myös Christina Aquilera- tuoksujen maailmassa. Christinan tuoksukokoelma (ensimmäisen lanseeraus syksyllä 2007) on tähden tavoin omaa luokkaansa!
Selaa tuotemerkin tuotteita »Clen

Clen

CLEN on suomalainen tuotemerkki. CLEN -pesureita ja -imureita on myyty Suomessa jo yli 30 vuotta.

Clen-tuotteiden valmistajina toimivat alansa johtavat yritykset Painepesurit ja imurit valmistaa Eurooppalainen IP Cleaning -konserni, joka on maailman suurimpiin kuuluva puhdistusalan koneita valmistava yritys. Yritys on myös maailman suurin teollisuusimureiden valmistaja. Pumput valmistaa DAB Pumps Group, joka kuuluu DWT Group -konserniin. Tuotanto on ISO 9001 -laatusertifioitu. CLEN-tuotteet ovat tunnettuja edistyksellisestä tekniikastaan, tehostaan, kestävyydestään sekä nykyaikaisesta muotoilustaan.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Coast

Coast

COAST LAATUVALAIMET. Ainutlaatuinen säädettävä valokeila. Paljon valotehoa. Pitkä paloaika.

COAST on ainutlaatuinen laajakeilavalaisin, jonka ideana on valaista erinomaisesti niin lähelle kuin kauas. Nyt saat verkkokaupastamme parhaat taskulamput ja valaisimet, joiden tekninen laatu ja luotettavuus sekä erinomainen käytettävyys ovat saaneet tähtiä käyttäjiltään ympäri maailman.
 
Innovatiiviset COAST-valaisimet tekevät elämästä turvallisempaa, helpompaa ja hauskempaa. Patentoidun laajakeilavalon portaattomasti säädettävä optiikka tarkentuu huippulaajasta laajakeilavalosta tarkaksi ”härän silmä” -kaksoisvaloksi. COASTin erinomaisuus perustuu ainutlaatuiseen laajakeilavaloon ja käyttöominaisuuksiin, jotka varmistavat näkemisen vaativissakin olosuhteissa.

Coast antaa kaikille käsi- ja otsavalaisimille 5 vuoden takuun ja kaikille lyhdyille 2 vuoden takuun.Selaa tuotemerkin tuotteita »


Cobi

Cobi

Cobi on laadukas eurooppalainen rakennussarja, jonka osat ovat yhteensopivia muiden brändien kanssa. Voit yhdistellä eri valmistajien rakennuspalikoita ja rakentaa mitä mielikuvituksellisempia kokonaisuuksia!
Selaa tuotemerkin tuotteita »Cooper

Luonnonmukaiset Cooper-tuotteet

Cooper-tuoteperheeseen kuuluu kattava valikoima luonnonmukaisia tuotteita, jotka torjuvat tunkeilijat tehokkaasti ja hoitavat kasveja.
Selaa tuotemerkin tuotteita »Curver

Curver

Designed by people for people.

Curver on toiminut kodin muovisten taloustuotteiden parissa jo yli 60 vuotta. Asettamalla innovaation ja muotoilun ensisijaiseksi tavoitteekseen on Curver varmistanut olevansa askeleen edellä kilpailijoita. Curver luo käytännöllisiä, esteettisiä ja helppokäyttöisiä taloustuotteita, jotka helpottavat arkea.
 
Tällä hetkellä Curver panostaa erityisesti aitoon ja luonnolliseen muotoiluun, ympäristöä säästäviin materiaaleihin ja entistä parempaan käyttömukavuuteen.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


DD Hammocks

DD Hammocks

DD Hammocksin riippumatot ja tarpit eli erätoverit ovat mainio vaihtoehto teltalle retkimajoittumiseen. Tuotteita kehitetään jatkuvasti käyttäjien palautteen perusteella ja suosiosta Suomessa voi lukea monista alan blogeista ja lehdistä.

Erälehti (6/2014) muun muassa valitsi kuudentoista tarpin suurvertailussaan testivoittajiksi DD Hammocksin 3x3m ja 4x4m tarpit.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Denver Electronics

Denver Electronics

Denver on yksi Pohjois-Euroopan suurimmista elektroniikan toimittajista. Mm. Digiboksit, LED/LCD –televisiot, musiikkilaitteet, taulutietokoneet. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Dremel

Dremel

DREMEL - BIG ON DETAIL. Dremel työkaluilla saat aikaan. Viimeistellyt ja käyttöön tehdyt Dremel-työkalut eivät ole tavoitteiden tiellä.
Selaa tuotemerkin tuotteita »Duro

Duro

Duro tuotteet edustavat laatua ja sopusuhtaista hintaa. Duro kompressorit, lehtipuhaltimet, trimmerit ja puut tuotteet ovat kestäviä ja käytönnön tarpeisiin tehtyjä laadukkaita tuotteita jotka palvelevat sinua luotettavasti.

Valitsemalla Duro tuotteen varmistat ettei hommat jää ainakaan laitteesta kiinni!
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Dylon

Dylon

DYLON-tekstiiliväreillä värjäät helposti kotona

Astu DYLONin värikkääseen maailmaan! DYLON on tekstiilivärien edelläkävijä ja tuotteillamme värjäät helposti kotona vaatteet ja muut tekstiilit.


Selaa tuotemerkin tuotteita »

Einhell

EinhellEinhell - WELL DONE.

Einhell on Saksalainen laatuvalmistaja, jonka erityisalaa ovat sähkötyökalut ja paineilmatyökalut. Kotiin ja vapaa-ajalle suunnatut tuotteet ovat lukuisia laatupalkintojen voittajia sekä hinnoiltaan kilpailukykyisiä. Einhell tuotteet kehittyvät kokoajan, tarjoten sinulle aina parhainta ja innovatiivisinta tekniikkaa.


 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

ElectroGEAR

ElectroGEAR

ElectroGEAR SÄHKÖTARVIKKEET

Laajasta ElectroGEAR -sähkötarvikevalikoimastamme löytyvät mm. seuraavat tuotteet:
asennusjohdot, asennusputket ja putkitustarvikkeet, kaapelikiinnikkeet, kytkentätarvikkeet, jako- ja kojerasiat, kytkimet ja pistorasiat, pistotulpat, jatkopistorasiat ja haaroituskoskettimet, jatkojohdot sisäkäyttöön, kumijatkojohdot ja kaapelikelat, voimavirtatarvikkeet, sulakkeet, ohjaus- ja säätökojeet, valaisintarvikkeet, antennitarvikkeet, työvalaisimet ja valonlähteet, lämmittimet.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Emek

Emek

Laadukkaat ja kestävät rekat pikku rekkakuskeille. Emek on suomalainen yritys joka valmistaa aidon näköisiä ja tuntuisia rekka-autoja ja työkoneita mittakaavalla 1:25. Kotimaisia lelurekkoja on valmistettu jo vuodesta 1982.
Selaa tuotemerkin tuotteita »
Erisan

Erisan

Täysin kotimainen Erisan on johtavan suomalaisen pesu-, puhdistus- ja hygieniatuotteiden sekä teollisuuskemikaalien valmistajan ja markkinoijan KiiltoClean Oy:n tuotemerkki. Laaja tuote- ja palveluvalikoima tarjoaa ratkaisut sekä palvelee kaikilla hygienia- ja puhtausratkaisuja vaativilla toimialoilla.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

FiberFix

FiberFix

FiberFix korjausteippi on huippu-uutuus, jolla voit korjata melkein mitä vain! 

FiberFix -teippi on sata kertaa lujempaa kuin tavallinen ilmastointiteippi. FiberFix on loistava ratkaisu mm. puusta, metallista tai muovista tehtyjen esineiden korjaukseen, kiinnittämiseen ja paikkaukseen. Rikkoutuneen tai katkenneen kohdan päälle kiedottava teippi kovettuu ja esineestä tulee taas käyttökelpoinen. FiberFix on vedenpitävää ja se kestää hyvin lämpöä ja kylmyyttä (toimii -46 ºC <> +149 ºC välillä). Teippi ei sisällä lainkaan myrkyllisiä kemikaaleja. 


Selaa tuotemerkin tuotteita »


Finn-Lumor

Finn-Lumor

FINN-LUMOR valaisimet tuovat kotiisi lumoavaa rauhaa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Finnsweet

Finnsweet

Finnsweetin monipuolisesta tuotevalikoimasta löydät supermaukkaat makeiset!
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Fisher-Price

Fisher-Price

Fisher-Price valmistaa kivoja leluja vauvoille ja lapsille. Fisher-Price leluja yhdistää hienot yksityiskohdat. Hienot ja värikkäät Fisher-Price lelut varmasti ihastuttavat kaikki lapset.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Fiskars

Fiskars

Fiskars on perinteikäs, Suomen vanhin toiminnassa oleva yritys. Fiskarsin taloustavarat ja puutarhatyövälineet ovat maailman parhaimpiin kuuluvia. Ne ovat ergonomisia, hienosti muotoiltuja ja erittäin pitkäikäisiä tuotteita, joiden arvon kaikki tuntee. Monesti voit tunnistaa Fiskarsin tuotteen heidän omasta, oranssista väristään.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Fixapart

FixapartVaraosamerkki Fixapart tarjoaa valikoiman käytännöllisiä ja edullisia varaosia ammattikäyttöön.
Selaa tuotemerkin tuotteita »
Focus

Focus

Focus Acoustics on Suomalainen tuotemerkki joka on suuniteltu Suomen poikkeuksellisiin olosuhteisiin. Focus Acoustics tarjoaa sinulle parasta hinta/laatu suhdetta äänenlaadusta tinkimättä, tästä onkin lukuisia mainintoja testeistä joihin tuotteet ovat osallistuneet. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Gamo

Gamo

GAMO on Euroopan suurin ilma-aseiden valmistaja. GAMO on myös maailman johtava kokealaatuisten tarkkojen ilma-aseammusten valmistaja.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Gansi

Gansi

Huippulaadukas Gansi kuomu on loistava valinta peräkärryysi. Gansi on tilava, kestävä ja tukeva 100% Suomessa valmistettu kuomu. Yli 25 vuoden kokemus kuomujen valmistuksesta takaa erittäin laadukkaan kuomusuojan kärryllesi. 

Gansi kuomun ominaisuudet:
 • Polyeteeni kuomu
 • Erittäin kestävä ja tukeva rakenne
 • Valmistettu Suomessa
 • 25 vuoden kokemus
 • 3 vuoden halkeamattomuustakuu ostopäivästä lähtien
Selaa tuotemerkin tuotteita »Glade

Ei enää pahoja hajuja, vaan miellyttäviä tuoksuja.

Ilmanraikastimia on monenlaisia ja moneen tarkoitukseen. Ilmanraikastimilla voit luoda tunnelmaa, sisustaa tuoksuilla ja hallita epämiellyttävät hajut. Ilmanraikastimet on suunniteltu siten, että jokainen löytää mieleisensä tuoksuvaihtoehdon tai hajunpoistajan.
Selaa tuotemerkin tuotteita »
GOODRAM

GOODRAM

GOODRAM tarjoaa laadukkaita muisteja edulliseen hintaan. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Grana

Grana

Granan hanat kaunistavat suomalaisia koteja. Kaikki pitävät kauniista asioista, joten nauti siis olostasi unelmien keittiössä, käytännöllisessä kodinhoitohuoneessa tai kylpylämäisessä kylpyhuoneessa.

Kaikki Granan tuotteet valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista yhdessä maailman suurimpien tavarantoimittajien kanssa. Hanat valmistetaan ensiluokkaisesta messingistä ja malja-altaat karkaistusta lasista. Granan tuotteiden testaamisesta vastaa suomalainen VTT ja kaikilla tuotteilla on 5 vuoden takuu.

Selaa tuotemerkin tuotteita »
Ha Serv

Ha Serv

Ha Serv valmistaa lehti- ja havupuusta saunan rakennusmateriaaleja, valmistuotteina infrapuna- ja löylysaunoja sekä lämpökäsitellystä puusta terassi- ja verhoilulautoja.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Habo

Habo

Habo. Small things. Big difference. Habon kodin pikkutarvikkeilla korjaat ja ehostat kotiasi ennennäkemättömän helposti ja nopeasti. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »
Hammarplast

Hammarplast

Edulliset tuotteet kotiin ja puutarhaan käytännöllisellä designilla.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Hansa Candle

Hansa Candle

 AS Hansa Candle perustettiin vuonna 1996. Heidän tuotteisiinsa kuuluu kynttilät, ulkotulet ja sytytystuotteet. Alusta alkaen Hansa Candle on keskittynyt laatuun, pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin ja ympäristöystävälliseen tuotantoon. Näiden kolmen tavoitteen ansiosta he ovat pystyneet kasvamaan niin, että ovat tänään Baltian suurin kynttiläntuottaja. Hansa Candlen kynttilöissä käytetään luonnosta saatavaa raaka-ainetta sekä perinteistä kynttilän raaka-ainetta - parafiinia.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Hau-Hau Champion

Hau-Hau Champion

Hau-Hau Champion -tuotteet on kehitetty koirasi parhaaksi. Laajasta Hau-Hau Champion valikoimasta löytyy koiran täysravinnot, herkut sekä lelut.
Selaa tuotemerkin tuotteita »
Herbina

Herbina

Herbinan hiustenhoito- ja muotoilutuotteet on suunniteltu suomalaisille hiuksille. Ne sisältävät sekä lämpösuojan että UV-suojan. Miellyttävät tuoksut ja luonnosta innoituksensa saaneet raaka-aineet hemmottelevat aisteja ja hiuksia. Laajan ja innovatiivisen muotoilutuotevalikoiman takana on kotimainen tuotekehitys.
Selaa tuotemerkin tuotteita »Hitachi

Hitachi

Hitachin yli 60 vuoden kokemus sähkötyökalujen valmistuksesta tulee ilmi huippuun hiotussa laadussa. Hitachilla on oma, perusteellisesti toimiva ja jatkuva laatu- ja ympäristöohjelma, joka tekee toiminnasta tarkkaa ja valvottua.

Hitachin filosofia on:

"VALMISTAA SÄHKÖTYÖKALUJA, JOTKA YLITTÄVÄT TUOTTEELLE ASETETUT TAVANOMAISET SUORITUSARVOT" -Hitachi Power Tools Finland Oy
Selaa tuotemerkin tuotteita »


HOLE

HOLE

Hole kesäpeli on hullunhauska peli kahdelle joukkueelle. Venttiperiaatteella toimiva pistelasku takaa jännittävät ja mukaansatempaavat pelihetket mökillä, kotona, juhlissa, tai missä ikinä keksit!

Selaa tuotemerkin tuotteita »HQ

HQ

HQ - Easy life solutions

HQ on helppo yhden pysähdyksen ratkaisu edullisille tuotteille, jotka tekevät elämästä helpomman niin monella eri tapaa. Kulutustavaroita, energiatuotteita, valaistusta, johtoja, tietokoneita, audio- tai televisiotuotteita, HQ tarjoaa aina luotettavat tuotteet edulliseen hintaan.

Selaa tuotemerkin tuotteita »
Humminbird

Humminbird

Humminbird on yli 30 vuoden ajan ollut johtava kaikuluotainteknologian kehittäjä. Yrityksen missio on selkeä: se kehittää ja valmistaa tuotteita, joiden avulla kalastajat löytävät ja saavat enemmän kalaa. Humminbirdin laatuun voit luottaa kelissä kuin kelissä.
Selaa tuotemerkin tuotteita »Hurtta

Hurtta

Hurtta tuotteet ovat erittäin laadukkaita ja koirien rakastamia tarvikkeita.

Hurtta-valikoimamme
pitää sisällään mm. taluttimet, heijastintaluttimet, koirien ulkoiluhaalarit, merkkailusuojat, koirien säärystimet, pehmustettuja pantoja, puolikuristavia pantoja, koirien huomioliivejä, koirien huomiovaljaita, koirien huomiohuiveja, koirien pelastusliivejä, köysitaluttimia, talvimantteleita, agility-liivejä, toko-liivejä, viilennystakkeja, koirien lämpötakkeja, koirien pusakoita, koirien sadetakkeja...
Selaa tuotemerkin tuotteita »
Ihanin

Ihanin

Ihanin on verhojen asiantuntija. Ihanin tuotteisiin kuuluvat laskosverhot, pimentävät rullaverhot, screen rullaverhot, alumiinikasettiset rullaverhot sekä hyönteisoviverhot.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Iloleipuri

Iloleipuri

Iloleipuri -tuotesarja on innostanut suomalaisia leipomaan jo vuodesta 1985 saakka. Tuotekehityksen etusijalla on suomalainen leivontakulttuuri. Valikoimassamme leivontavuokia ja tarvikkeita iloiseen leipomiseen!
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Indesit

Indesit

Indesit - We work, you play.
Selaa tuotemerkin tuotteita »INPRODIP

INPRODIP

 

In.Pro.Dip on uudenlainen spraykalvomaali. Spary maali tarttuu hyvin metalliin, muoviin ja alumiiniin. Maalauksen jälkeen voi halutessa poistaa maalipinnan. Maali kuivuessaan muodostaa kalvon, jonka voi myöhemmin irrottaa. Ideana on maalata esimerkiksi alumiini vanteet hopean värisistä mustiksi ja myöhemmin halutessaan voi poistaa mustan värin ja vanteet on taas hopeiset.

Tuotetta voi käyttää rajattomasti hyväkseen myös muualla. Voit vaihtaa ajoneuvon katteiden väriä, maalata auton kylkeen mainoksia, duunata polkupyörää, puhelinta, kypärää, yms. Aineella voi maalata vaikka koko auton jos niin haluaa!


Selaa tuotemerkin tuotteita »

Jalo

Jalo

Laadukkaat ja tyylikkäät JALO -lemmikkitarvikkeet kaikenkokoisille karvatassuille.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Jamie Oliver

Jamie Oliver

Kuuluisa brittiläinen TV-kokki ja mediapersoona Jamie Oliver on suunnitellut tyylikkäitä ja korkealaatuisia tuotteita keittiöön ja ruoanlaittoon. Valmista ruokaa keittiössä tai grillaa puutarhassa - tarvittavat välineet löydät meiltä! Valikoimassamme mm. grillit, pastakoneet, uunivuoat, säilytyspurkit, veitset ja muut keittiötyövälineet.

”Kun aloitimme tuotteiden suunnittelun, halusin olla mukana prosessin jokaisessa vaiheessa varmistaakseni, että jokainen tuote olisi sellainen, josta olisin oikeasti ylpeä. En halunnut tuotesarjaa, johon on vain lätkäisty nimeni. Valmistajan (DKB) henkilökunta on todella tehnyt minuun vaikutuksen ja olen todella innoissani saadessamme nyt julkistaa työn tuloksen. Toivottavasti pidät siitä yhtä paljon kuin minä.”
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »Jordan

JordanJordan
hampaidenhoitotuotteet pitävät huolen siitä että hampaasi saavat parasta hoitoa päivittäin. Jos sinä olet ihminen joka arvostaa hampaidesi hyvinvointia, Jordan on oiva valinta.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Kaira

Kaira

Kaira valmistajasivun mainoskuva

Kaira
tuotteet retkeilijälle ja monipuoliselle liikkujalle! Kaira valikoimasta löydät retkeilyyn ja moniin muihin eri käyttötarkoituksiin sopivat makuu- ja lämpöistuinalustat sekä mm. aktiivisen liikkujan kehonhuoltoon tarvittavat foamrollerit.   
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Kama

Kama

Kama  valmistaa hiljaisia ja kestäviä aggregaatteja. Kama testaa omat tuotteensa huolella ja tuotteiden kehitystyö on huippuluokkaa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

KARHU Kotiintoimitus

Tarjoamme KARHU peräkärryihin ja trailereihin kotiintoimituksen Pieksämäeltä. Jos haluat kotiintoimituksen ja asut maksimissaan 150 km alueella Pieksämäeltä, valitse kärryä tai traileria ostaessasi lisäksi kotiintoimitus. 

Kotiintoimituksien hinnat:
Pieksämäeltä 50 km säteellä - 49,00 €
Pieksämäeltä 100 km säteellä - 89,00 €
Pieksämäeltä 150 km säteellä - 129,00 €

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Karhu Perävaunut

Karhu Perävaunut

Karhu Vaunut on laadukas kotimainen peräkärry- ja venetrailerimerkki. Karhu Vaunut valmistaa Bestnet Oy. Karhu Vaunut ovat identtisiä ja AKU-merkkisten kärrien ja venetrailerien kanssa. Karhu Vaunut kasataan kotimaassa Turengissa. Vaunuilla on laatusertifikaatti ja valmistajayritykselle on myönnetty ISO 9001:2000 laatujärjestelmän todistus, Bureau Veritas Quality Internationalilta.

Karhu Vaunut ovat Suomen suosituimpia kärrejä (Lähde Trafi, Karhu Vaunujen rekisteriotteeseen merkitty valmistaja on Betanet). Karhu Vaunujen hintalaatusuhde on yksinkertaisesti lyömätön. Saat erittäin laadukkaan ja pitkäikäisen kärryn järkevällä hinnalla.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Kartano

Kartano

Kartano-tuoteperheestä löytyy laadukkaita tuotteita kotisi valaistamiseen, sisustamiseen ja remontoimiseen. Kartano tuotteista löytyvät mm. sisustuskivet, joilla saat kotisi sisustukseen uutta ilmettä.


Selaa tuotemerkin tuotteita »
Kiilto

Kiilto

KiiltoClean on Kiilto Family -konserniin kuuluva johtava suomalainen puhtaus- ja hygieniaratkaisujen toimittaja ja kansainvälisesti vahva toimija. Tuotevalikoimaan kuuluvat pesu-, puhdistus- ja hoitoaineet, hygieniatuotteet, teollisuuskemikaalit sekä siivousvälineet ja -koneet.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

KLIK n STEP

Klik n Step tuotteet

Rowaspron Klik n tuotteet perustuvat patentoituun pikakiinnitysmekanismiin, jolla voidaan tarttua tukevasti ja vaivattomasti muutamissa sekunneissa Euroopassa yleisesti käytettyyn vetokoukkuun (ISO-3853). Pikalukitusmekanismi voitti Plootu Fennica –ohutlevytuotekilpailun teollisuussarjan vuonna 2014.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


KNG

KNG

I am loud
KNG keskittyy nuoriin ja ikinuoriin. Tyylikäs ja ilmaisuvoimainen tuotemerkki, jossa on asennetta, yhdistää nerokkaasti tekniikan ja muodin ainutlaatuiseksi henkilökohtaisten ominaisuuksien ja määrittelyjen yhdistelmäksi. Nuorekas lähestymistapa luo valikoiman rohkeasti, mutta hyvällä maulla, suunniteltuja kestävistä materiaaleista valmistettuja tuotteita. Muotitietoiset asiakkaat eivät saa KNG:ltä vain erinomaista laatua terävään hintaan, he voivat myös ilmaista omaa, ainutlaatuista persoonallisuuttaan.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

KNIPEX

KNIPEX

Kun laatu ratkaisee. 

KNIPEX on maailman johtava pihtimerkki. Saksalaista laatua.
Selaa tuotemerkin tuotteita »
Korrek

Korrek

Aidosti suomalainen autonhoitosarja
Selaa tuotemerkin tuotteita »
Kulo

Kulo

Kulo Lumiesteet ovat valmistettu Suomessa. Ne ovat tehty polykarbonaatista ja siksi kestävät huomattavan suuren lumikuorman. Tuotteet ovat patentoituja ja niissä on ISO-laatusertifikaatti.  Lisää tietoa Kulo-lumiesteistä löydät täältä.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

KUNGS

KUNGS

KUNGS on autotarvikesarja, josta löytyy välineet auton, asuntovaunun ja  veneen pesuun ja kiillotukseen. Sarjassa on runsaasti myös sisätilojen  puhdistukseen ja talvikeleille sopivia välineitä.
Selaa tuotemerkin tuotteita »
Lasol

Lasol

Lasol - Laimentamaton lasinpesuneste

Valmistaudu talven lumimyräköihin Lasol-lasinpesunesteellä. Lasol on laimentamaton lasinpesuneste, joka irrottaa lian tehokkaasti. Auton talvihuollon yhteydessä on hyvä lisätä Lasolia, sillä se estää myös pesujärjestelmän jäätymisen. Lasol ei muodosta häiritsevää kalvoa joten tuulilasi pysyy kirkkaana.

Kaikki Lasol-tuotteet ovat kotimaista tuotekehitystä ja valmistettu Suomessa. Tuotteemme eivät sisällä myrkyllistä metanolia.


Selaa tuotemerkin tuotteita »Lebalab Inc

Lebalab Inc
Leba-tuotteilla poistat tehokkaasti pahanhajuisen hengityksen, plakin ja hammaskivet niin koirilta kuin kissoilta.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Lemon Juice & Glycerine

Lemon Juice & Glycerine

LjG on Suomen ensimmäinen oikea käsivoidemerkki jo vuodesta 1952. Luonnon sitruunauute virkistää käsien lisäksi mieltä. Sitruunaterapiaa käsille kuin käsille!

Selaa tuotemerkin tuotteita »Linda

Linda

Linda trikookude on laadukas trikookude virkkaamiseen, neulomiseen, käsitöihin ja askarteluun. Yhdessä kerässä on aina 600-900g kudetta. Vaihtelu riippuu siitä, miten tiheää ja painavaa kude on. 

Linda trikookude on valmistettu kierrätysmateriaalista ja kankaiden hukkapaloista sinua ja luontoa ajatellen. Neulomiseen suositellaan puikkojen kooksi 10 - 12 mm, samoiten virkkuukoukun kooksi. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »Little Giant

Little Giant

Little Giant tikkaat ovat sinun valintasi, kun etsit vahvoja, monipuolisia ja turvallisia tikkaita. Little Giant Safety Step on tilava ja vakaa tikas joka palvelee sinua kaikissa askareissa ja remonttitöissä. Katso tarkemmat tiedot tuotteen sivuilta!
Selaa tuotemerkin tuotteita »Loctite

Loctite

Loctite tarjoaa täydellisen valikoiman pikaliimoja kaikkiin kiinnitysongelmiin, myös muoville, lasille ja muille vaikeasti liimattaville materiaaleille. Loctite Super Attak on helppokäyttöinen, turvallinen ja nopea.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Loko Toys

Loko Toys

Lokotoys valmistaa turvallisia ja laadukkaita leluja jotka täyttävät EU:n asettamat turvastandardit lasten leluille.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Loncin

Loncin

Loncin on laadukkaita ja kestäviä vesipumppuja, paikallismoottoreita ja irtomoottoreita valmistava yritys. Vuonna 1993 perustettu yritys vastaa asiakkaiden vaatimukseen innovatiivisillä ratkaisuilla, joka heijastuu heidän tuotteistaan. Loncin on erityisen hyvin kunnostautunut vähäpäästöisten ja optimoitujen moottorien valmistajana, jotka palvelevat aina asiakkaiden tarpeita.

"Developing with people first." - Loncin

Selaa tuotemerkin tuotteita »Luhta Home

Luhta HomeLuhta Home edustaa modernia skandinaavista kodinsisustusta. Tuotteiden inspiraation lähteenä on Suomen ainutlaatuinen luonto. Väreissä yhdistyvät selkeys, raikkaus ja rento elämäntapa. Luhta home -tuotteet sisältävät aina uutuuksia sekä klassikkotuotteita. Ne ovat myös aina mieleinen ja lämmittävä lahja.

Tuotteissa käytetään aina laadukkaita materiaaleja. Esimerkiksi puuvillatuotteet ovat aina 100 % puuvillaa, pyyhkeissä on käytetty kaksoiskierteistä puuvillalankaa ja PET-merkinnän tuotteet tarkoittavat sitä, että ne on valmistettu 100 % kierrätysmateriaaleista ja ovat kierrätettävissä uudelleen.
Selaa tuotemerkin tuotteita »
LV

LV

LV-tarina

Ensimmäinen Lumi Valko -tuote, herkän ihon palasaippua, kehitettiin yhteistyössä ihotautiopin professori Sonckin kanssa jo yli 50 vuotta sitten. Tänään tunnemme Lumi Valko -tuotteet nimellä LV. LV-tuotteiden perustana ovat aina olleet puhtaus, turvallisuus ja kotimaisuus. LV on olemassa siksi, että meidän leveysasteillamme tarvitaan herkkää ihoa rauhoittavaa asiantuntijaa. Hajusteettomat, väriaineettomat ja ympäristöystävälliset tuotteet sopivat ihan kaikille meistä. Ja aivan erityisesti herkkäihoisille, allergisille sekä atoopikoille.

LV-sarjassa on tällä hetkellä jo yli 40 tuotetta, jotka kaikki on kehitetty yhdessä Allergia- ja Astmaliiton kanssa. LV-tuotteet valmistetaan pääasiassa Heinävedellä ja tuotekehitys sijaitsee Helsingissä. Lyhyet ja tehokkaat kuljetusmatkat vaikuttavat siihen, että iholle hellävarainen LV on ystävällinen myös luonnolle.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Maglite

Maglite

Maglite on legendaarinen Yhdysvaltalainen valaisinvalmistaja. Valaisimet ovat tehokkaista, ne palavat pitkään, ovat upeasti muotoiltuja ja kestävät törkeän kauan. Kuten tiedät, jokainen jolla Maglite on kehuvat sitä; ja tietysti käyttävät sitä edelleen. Parabolinen heijastin, kynttiläasento ja säädettävä valokeila ovat yksi osoitus Magliten hyväksi havaituista ominaisuuksista.
Selaa tuotemerkin tuotteita »Marolex

Marolex

Marolex-tuotteet ovat erittäin laadukkaita ja kestäviä. Tuotteina mm. reppuruisku, paineruisku, autoruisku..
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Maston

Maston

Maston Oy:n juuret ulottuvat vuoteen 1968, jolloin Suomessa otettiin aerosolituotannon ensiaskeleita. Tänään Maston Oy on Suomen suurin ja Pohjois-Euroopan vanhin edelleen aerosolituotannossa mukana oleva yritys.

Kaikilla Mastonin tuoteperheillä on Avainlippu alkuperämerkki.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Medisoft

Medisoft

Henkilöhygienian tuotesarja

Kotimaisella Medisoft-henkilöhygienian tuotesarjalla on pitkät perinteet. Sarjan ensimmäinen tuote tuotiin markkinoille jo vuonna 1967, ja tuotteet ovatkin olleet jo pitkään käytössä esimerkiksi sairaaloissa. Jatkuvan tuotekehityksen ansiosta Medisoft on täydentynyt vuosien varrella kattavaksi henkilöhygienian sarjaksi.

Medisoft-valikoimasta löydät tuotteet käsien desinfiointiin ja hellävaraiseen ihonhoitoon. Medisoft-sarjan tuotteet ovat saatavilla hyvinvarustetuista päivittäistavarakaupoista.

Kaikki tuotteet on valmistettu Suomessa ja siitä merkkinä tuotteissa on Avainlipputunnus. Osa tuotteista (pl. käsihuuhteet) on myös kehitetty yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Megaman

Megaman

MEGAMAN-lamput ovat paras osoitus Suomalaisesta valo-osaamisesta. Megaman-lamput antavat tasaisen ja tehokkaan valon lämmittimättä kohdetta. Megaman-lamput soveltuvat hehkulampun tilalle kodin, mökin ja työpaikan yleisvalaistukseen. Nämä ovat valintasi kun haluat turvallisen ja energiatehokkaan valaistuksen.
Selaa tuotemerkin tuotteita »
Mellerud

Mellerud

MELLERUD puhdistus- ja käsittelyaineet ratkaisevat vaikeimmatkin puhdistusongelmat kylpyhuoneen saumoista keraamisiin liesitasoihin, helposti ja varmasti. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Metaltex

Metaltex

Metaltex valmistaa toimivia ja kestäviä kodin tarvikkeita, sisustuotteita ja keittiön tuotteita. Metaltex tuotteet kestävät käyttöä, näyttävät hienoilta ja toimivat niin kuin pitääkin.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Minn Kota

Minn Kota

Minn Kota

Minn Kota on Suomen myydyimpiä sähköperämoottoreita. Minn Kotassa yhdistyy tinkimättömän hyvä laatu ja timantinkovaksi hioutunut kokemus sähköperämoottoreiden valmistuksessa. Minn Kota pysyy viileänä ja käy todella äänettömästi. Kalat eivät pelästy ääntä koska ainutlaatuisen hyvä laakerointi takaa erittäin hiljaisen äänen. Moottorin viileänä pysyminen edistää sen käyttöaikaa sekä akkujen ikää. Digital Maximizer - teknologia pitää huolen siitä että akkuja käytetään vain sen verran kuin on kussakin tilanteessa tarpeen.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Mountain House

Mountain House

Jokainen Mountain House muona-annos on ollut jo kertaalleen valmis ruoka-annos, jonka jälkeen se on pakastekuivattu sinua varten. Tämä valmistusmenetelmä mahdollistaa sen, että kaikki mausteet ja aromit ovat tasaisesti sekoittuneet koko annokseen, ja siksi Mountain House retkiruuat ovat todella maistuvia. Useat retkimuonavalmistajat sekoittavat keskenään vain kuivattuja ruoka-aineksia, jolloin aromit ja mausteet ehtivät muhia vain sen ajan, kun itse kypsennät ruokaasi.

Mountain House pussimuonat sopivat hyvin kaikille retkeilijöille, purjehtijoille, mökkiläisille ja jopa jokapäiväiseen käyttöön esim. rakennustyömailla. Lisäät vain kiehuvan veden, sekoitat, ja muutaman minuutin päästä herkullinen ateriasi on valmis. Mountain House pussimuonien säilyvyys on 5 vuotta pakkauspäivästä laskien, joten ne sopivat hyvin käytettäväksi myös hätävararuokana. Pussien paras säilytyslämpötila on alle +24° C ja huomaa, että Mountain House pussimuonat kestävät myös pakkasta, joten voit jättää annospussit mökille tai veneeseen talven yli.

Mountain House ruoka-annokset sisältävät vähemmän suolaa, kuin muut vastaavat tuotteet, ja tämän takia ne soveltuvat myös päivittäiseen käyttöön. Suolaa on helppo lisätä jokaiseen annokseen oman maun mukaan.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Mr Muscle

Mr Muscle

Tuotteita kaikkiin siivousongelmiin
MrMuscle –tuotesarjasta löydät ratkaisut kodin siivousongelmiin.
Selaa tuotemerkin tuotteita »Mustang

MustangMustang on vaativan grillaajan valinta. Mustang on hinta-laatu-suhteeltaan yksi Suomen johtavista grillaustuotesarjoista. Valitsemalla Mustang grillaustuotteen valitset myös onnistuneen grillauksen. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Muurla

Muurla

Muurla Design Marketing Oy suunnittelee, myy ja markkinoi käyttö-, sisustus- ja lahjatavaroita. Muurlan lasitehtaan käsintehdyt ja kotimaiset, vanhaan lasinpuhallustaitoon sekä vahvoihin perinteisiin pohjautuvat tuotteet ovat jo löytäneet paikkansa ympäri maailmaa. Tuotantoprosessissa eri vaiheissa ympäröivä luonto on aina ollut merkittävä innoittaja.
Valikoimassamme kauniit maljakot, kynttilänjalat ja tuikkulyhdyt jotka sopivat käyttöesineiksi tai lahjaksi.


Selaa tuotemerkin tuotteita »
Natura Garden

Natura Garden

Natura Garden -tuotteilla puutarhanhoito onnistuu! Valikoimassamme puutarhatarvikkeita joilla voit luoda lisää viihtyvyyttä pihalla, parvekkeella ja sisätiloissa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Needit

Needit

Needit on tanskalainen yritys, jonka yhtenä huipputuotteena on meilläkin myynnissä oleva elektroninen parkkikiekko.Selaa tuotemerkin tuotteita »


Nerf

Nerf

Nerf valmistaa huippuhauskoja leluaseita sisätiloihin, jotka ampuvat vaahtomuovisia ammuksia!
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Nettimyynti.fi

Nettimyynti.fi

Nettimyynti.fi tuotteet ovat oman maahantuontimme kautta hankittuja tuotteita. Niitä yhdistävät korkealuokkainen, tutkittu laatu sekä markkinoita edullisempi hinta. Säästät selvää rahaa valitsemalla Nettimyynti.fi tuotteita.

Edullisuus tarkoittaa monesti huonompaa laatua, mutta ei meidän tapauksessa. Ennen kuin tuotteet on valittu ja hankittu, niitä on testattu sekä selvitetty, että tuotteet varmasti vastaavat meidän kuin asiakkaiden sekä viranomaisten vaatimuksia korkeasta laadusta ja turvallisuudesta.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Neutral

Neutral

Neutral -tuotteet on kehitetty erityisesti herkälle iholle. Pyykinpesuaineet eivät sisällä väriaineita, hajusteita tai optisia kirkasteita. Hajusteettomat saippuat, shampoot ja hoitoaineet ovat ph-neutraaleja iholle ja eivät sisällä tarpeettomia ihoa ärsyttäviä ainesosia. Tuotteet on kehitetty yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa.


Selaa tuotemerkin tuotteita »

Nilfisk

Nilfisk

Nilfisk tuotteet edustavat hienoa käytännöllisyyttä. Ne on tehty huomioiden laitteen käyttöolosuhteet erinomaisesti.

Easy cleaning with Nilfisk. Compact. Excellent. Pro.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Nitecore

Nitecore

Nitecore on yksi maailman johtavista taskulamppujen valmistajista. Nitecore valaisimet ovat erinomainen valinta viranomaisille, retkeilyharrastajille, teollisuuskäyttöön sekä kaikkiin vaativiin olosuhteisiin.

Nitecore logo

Selaa tuotemerkin tuotteita »


Nutcase

Nutcase

Nutcase on ihmisille jotka rakastavat pyöräilyä, rullalautailua, lumilautailua, hiihtoa, windsurfingia… Oikeastaan ketä tahansa joka pitää aktiivisesta elämäntyylistä ja haluaa antaa oman persoonallisuutensa näkyä myös kypärässään. Uskomme että kauniiden, hauskojen ja tyylikkäiden kypärien avulla ihmiset pystyvät suoriutumaan paremmin, silti säilyttäen oman turvallisuutensa.

Ja niin he pystyvätkin.

Nutcasen avulla.

Selaa tuotemerkin tuotteita »


Nyne

Nyne

Kaiutin jokaiseen elämäntapaan
 
Nyne on premium-luokan audiomerkki. Nyne-kaiuttimet ovat laadukkaita, trendikkäitä ja innovatiivisia. Nyne-kaiutin jokaiseen elämäntyyliin!Selaa tuotemerkin tuotteita »

OBH Nordica

OBH Nordica

OBH Nordica on innovatiivinen pohjoismainen yritys, jonka toiminta on lähtöisin Tanskasta ja Ruotsista. Yritys on toiminut nykyisessä muodossaan vuodesta 2002, jolloin Ruotsalainen Nordica ja Tanskalainen OBH fuusioituivat. Nykyisin OBH Nordicalla on maaorganisaatiot Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. OBH Nordican tavoite on olla kestävän kehityksen yritys, joka ottaa luonnon ja ympäristön huomioon. He rakentavat tuotteita, jotka vastaavat pohjoismaisen kuluttajan korkeaa laatuvaatimusta.Kotisi sydämessä. Aikaisin aamulla, myöhään illalla. Koe jokaisen päivän kauneus. Arvostat kodin laitteissasi toimivuutta ja laatua. Pidät käytännönläheisistä ratkaisuista. Huomaat inspiraation joka tuotteista välittyy. Hieno muotoilu. Pohjoismainen muotoilu. OBH Nordica.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

OFF!

OFF!

OFF!-sarjassa on karkote miltei joka tilanteeseen, jopa punkkeja vastaan. Vaikka OFF! on yli 50 vuotta vanha kansainvälinen tuotemerkki, 80% tuotteista valmistetaan Vantaalla Oy Transmeri Ab:n tehtaalla. OFF!-sarjaan kuuluvat iholle levitettävät ja poltettavat karkotteet sekä viilentävä hoitogeeli pureman jälkihoitoon.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Omnimount


Support the technology you love with a brand you trust
OmniMount on, vuonna 1978 tapahtuneesta perustamisestaan lähtien ollut maailmanlaajuinen innovaattori, ollen ensimmäinen audiolaitteiden asennustelineiden kehittäjä. Myöhemmin se laajensi valikoimaansa ja nyt se kattaa täyden valikoiman A/V-asennusvälineitä ja tarvikkeita, jotka maksimoivat kotiteatterikokemuksen. Kaikki OmniMountin asennusratkaisut ovat asiantuntijoiden kehittämiä ja suunniteltu kestämään. Ne ovat säännöllisesti voittaneet arvostettuja alan palkintoja.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Omron

Omron

Omron kehittää edistyksellisiä ratkaisuja terveydenhuoltoon. Omron tuotteiden takana on kattava R&D osasto, joka takaa tuotteiden ehdottoman laadun ja soveltuvuuden terveyden edistämiseen. Omron valikoimista löydät verenpainemittarit, elektroniset kuumemittarit, kehoskoostumusmittarit, vaa'at ja muut terveystuotteet.
Selaa tuotemerkin tuotteita »
ONEFORALL

ONEFORALL

 Yleiskaukosäätimet, antenni- ja langattomat linkkituotteet

One For All on alansa maailmanlaajuinen markkinajohtaja yleiskaukosäätimissä. 12 vuoden kokemus maailman suurimman ja parhaimman IR-koodikirjaston kehittämisessä takaa toimivuuden 99% laitteissa, ja tämän ansiosta One For All hallitsee lähes 70% prosenttia langattoman infrapunateknologian markkinoista Suomessa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »Original S.W.A.T

Original S.W.A.T”Taktisella suorituskyvyllä on väliä.” - Original S.W.A.T
 
Meille tämä on enemmän kuin vain motto. Se on tinkimätön perusarvomme jokaisen valmistamamme jalkineen kohdalla. Tiedämme että varusteissasi vaadit usein eniten juuri kengiltäsi. Otamme mielellämme haasteen vastaan ja vertaamme kenkiämme rinta-rinnan minkä tahansa muun merkin kanssa ja näytämme sinulle, että me olemme johtajia suorituskyvyssä, kestävyydessä ja laadussa. Kenkiemme tarkoitus on parantaa asiakkaidemme suorituskykyä, mukavuutta ja turvallisuutta valmistamalla maailman parhaat taktiset jalkineet.
 
Tutkimme koko ajan keinoja parantaaksemme kenkiämme entisestään. Testaamme kenkämme laboratoriossa ja kentällä, kuuntelemme asiakkaidemme palautteet ja analysoimme jokaisen meille takaisin palautuneen kenkäparin. Opimme jatkuvasti, miten voimme tehdä kengistämme vielä parempia ja myös teemme niin.
 
Maailma on täynnä taktisia kenkiä, joiden valmistajia voivat olla tunnetut käsiasemerkit, vaatemerkit, tunnettu juoksukenkämerkki tai jopa maailman parhaimpiin lukeutuva aurinkolasimerkki. Nyt kaikilta löytyy taktisia kenkiä poliisille, armeijalle tai työkäyttöön. Uskomme, että nämä lähtökohdat kenkien valmistamiseen ovat vääriä. Me tunnemme taktiset kengät läpikotaisin. Se on ainoa asia, mitä me tiedämme ja osaamme tehdä. Teemme sen paremmin kuin kukaan muu. Kaikki voimavaramme ovat suunnattuja vain ja ainoastaan taktisiin kenkiin ja niiden kehittämiseen. Me tiedämme, mitä vaadit jalkineiltasi ja haluamme tarjota sinulle maailman parhaat jalkineet sopivaan hintaan.
 
Valikoimamme kengät sopivat kaikkeen päivittäiseen käyttöön. Ne ovat todella kevyitä, laadukkaita ja kestäviä. Kenkämme ovat taktisia jalkineita urheilukengän mukavuudella ja markkinoiden kovimmalla suorituskyvyllä. Kenkiämme voit käyttää työsi lisäksi vapaa-aikana ulkoillessa, vaeltaessa tai vaikka kalastaessasi.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Oriva

Oriva

Oriva. "We believe in good design for smart people." -  lainaus Orivan kotisivuilta. Orivan valaisimissa yhdistyy tyylikäs design arkiseen toimivuuteen.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Orthex

Orthex

Käytännölliset ja laadukkaat Orthex kotitaloustuotteet. Tuotteet valmistetaan Suomessa Lohjalla. Kaikki Orthex tuotteet ovat erittäin turvallisia testauksen ansiosta. Jo vuodesta 1955 jatkunut valmistus takaa tuotteiden laadun ja kestävyyden suomalaisessa kodissa.


Selaa tuotemerkin tuotteita »


Otso

Otso

Laadukkaat retkeily-, kalastus- ja metsästystuotteet, -saappaat ja -asut.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Oxygenol

Oxygenol

Oxygenol on yli 100-vuotias suomalainen suuhygieniasarja. Heinävedellä valmistetuissa koko perheen tuotteissa hyödynnetään luonnon omia raaka-aineita, kuten kotimaista ksylitolia. Oxygenol-tuoteperheeseen kuuluvat aikuisten ja lasten hammastahnat sekä suuvedet.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Ozoom

Ozoom

Ozoom tuotteiden valikoimista löydät erähenkistä meininkiä!
Selaa tuotemerkin tuotteita »Pattex

Pattex

Pattex on erittäin vahvojen liimojen valikoima, joka sisältää helppokäyttöisiä ammattilaatuisia tuotteita kodin kaikkiin liimaus-, asennus- ja korjaustöihin.
 
Jo vuodesta 1956 Pattex on tarjoannut vahvan valikoiman ja parhaat ratkaisut kaikenlaiseen korjaamiseen – ammattimainen tulos on taattu.
Selaa tuotemerkin tuotteita »Petromax

Petromax

Petromax on vanhin ja tunnetuin painevalaisimien valmistaja maailmassa. Myös muut Petromaxin tuotteet, risukeittimet, padat, pannut ja perkolaattorit, ovat kestäviä ja luotettavia tuotteita ulkona tapahtuvaan ruuanvalmistukseen.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Pikpak

Pikpak

Kotimaisia, laadukkaita Pikpak -pusseja ja säkkejä kotiin, kauppaan ja teollisuuteen jo 30 vuoden kokemuksella ja kehitystyö yhteisen ympäristömme parhaaksi jatkuu edelleen. Valikoimassamme jätesäkit ja pakastuspussit.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Pioneer

Pioneer

Laadukas Pioneer autohifi takaa autoosi muhkeat soundit. Pioneer-valikoimastamme löydät varmasti juuri sinulle käyvän autosoitinmallin.

Pääset Pioneerin virallisille sivuille
tästä.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Pisla

Pisla

Pisla tuotteet tekevät kodistasi vieläkin kodikkaamman! Pislan tuotevalikoimasta löydät muunmuassa laadukkaita takka- ja uunitarvikkeita sekä lvi-tuotteita.
Selaa tuotemerkin tuotteita »
Plastex

Plastex

Plastex tarjoaa asiakkailleen iloisia, käytännöllisiä, kestäviä, ekologisia ja turvallisia tuotteita. Hankkimalla Plastexin tuotteita tuet kotimaista työtä.


Selaa tuotemerkin tuotteita »

Plastic Padding

Plastic Padding

Plastic Padding on tunnettu ruotsalainen tuotemerkki, jota myydään Pohjoismaissa, Isossa-Britanniassa ja Irlannissa. Se valloitti maailman Kemiallinen metalli –tuotteellaan 50 vuotta sitten ja nyt tuotteita on yli 100 autoteollisuuden jälkimarkkinointiin, teollisuuteen sekä yksityisille kuluttajille. Valikoima käsittää ajoneuvon korin täyteaineet, liimat, spray-maalit, ruostesuoja- ja tiivistystuotteet.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Pledge

Pledge

Puhdistaa ja hoitaa sisällä ja ulkona!

Pledge-tuoteperheestä löydät avun kodin pintojen puhdistamiseen ja kiillottamiseen sekä ulkokalusteiden puhdistamiseen, hoitamiseeen ja suojaamiseen.

Eri lattiamateriaalit tarvitsevat omat puhdistus- ja suojausaineensa, mutta hoito-ohjeet ovat kaikille samat: Jotta lattia kestää mahdollisimman pitkään hyväkuntoisena, on sitä suojattava ja puhdistettava säännöllisesti. Jokainen materiaali myös tarvitsee puhdistusta. Pledge-lattiatuotteissa ympäristönäkökohdat on otettu huomioon aiheuttaen mm. sen, ettei lian puhdistamiseen tarvita enää yhtä paljon pesuainetta kuin ennen.
Selaa tuotemerkin tuotteita »
Power X-Change

Power X-Change

EINHELL POWER X-CHANGE - YKSI AKKU KAIKKIIN.
Nyt voit heittää hyvästit liian lyhyiden johtojen aiheuttamalle epämukavuudelle, monille turhaa tilaa vieville akuille ja latureille ja yhteensopivien laitteiden etsiskelylle! Suorituskykyisen Einhell Power X-Change tuoteperheen jokainen akku käy sarjan kaikkiin laitteisiin - ja tietysti myös latureihin. Voit valita, ostatko laitteen pakettina yhdellä tai kahdella akulla varustettuna vai Solo-koneena ilman akkua ja laturia. Ja kun olet kerran hankkinut Einhell Power X-Change -akun ja -laturin, voit ostaa seuraavat laitteet ilman akkua, mikä säästää selvää rahaa - ja myös ympäristöä.

Tuoteperheeseen kuuluu tällä hetkllä noin 60 sähkötyökalua ja puutarhalaitetta, 18 V akkuja erilaisin ampeerein ja kaikkiin näihin yhteensopiva laturi. Ja akkutuoteperhe kasvaa koko ajan!

...VERSTAASEEN JA PUUTARHAAN.
Einhell Power X-Change -akkujärjestelmän avulla voit käyttää kaikkia laitteita samalla akulla olipa kyseessä työkalut tai puutarhalaitteet. YKSI AKKU RIITTÄÄ! Puutarhatyöt hoidettu? Poistat vain akun ruohonleikkurista ja siirrät sen esimerkiksi kulmahiomakoneeseen.

Selaa tuotemerkin tuotteita »
Prego

Prego

Pregon takana on yhteensä 70 vuotta kokemusta suomalaisesta kodinkone- ja viihde-elektroniikka-alasta, B2B-kaupasta ja parhaista mahdollisista yhteistyökumppaneista. Prego osaa sähköturvallisuuden ja laadunvalvonnan erinomaisesti. Pregossa yhdistyy korkea laatu, trendikäs muotoilu ja käyttömukavuus. Ja Pregon optimoidun kustannusrakenteemme ansiosta - huippuedullinen hinta.
Selaa tuotemerkin tuotteita »
Prohall

Prohall

Prohall autoteltat ja autotallit ovat Suomen vaativiin olosuhteisiin suunniteltuja kalustonsuojia.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Prophete

Prophete

Prophete on Saksalainen polkupyörien ja polkupyörätarvikkeiden valmistaja. Yritys on aloittanut toimintansa vuonna 1908 Halle an der Saalen kaupungissa. Vuosien varrella se on kasvanut merkittäväksi toimijaksi polkupyörämarkkinoilla ja niiden osat tunnetaan luotettavuudestaan.
Selaa tuotemerkin tuotteita »Puttipaja

PuttipajaPuttipaja on suomalainen kynttilänvalmistaja. Jo lähes 40 vuoden ajan he ovat valaisseet suomalaisia koteja. Kynttilät valetaan käsin Jyväskylän Vaajakoskella. Käsin valamalla varmistuu se, että kynttilämassa on tiivistä ja painavaa, mikä takaa pitkän paloajan ja lisää turvallisuutta. Käsityön laatu näkyy pitkänä käyttöikänä. Puttipaja on tunnettu esimerkiksi jalallisista pallokynttilöistä. Kaikki kynttilät on valmistettu Vaajakoskella alusta loppuun saakka. Tästä osoituksena kynttilöillä on avainlipputunnus.
Selaa tuotemerkin tuotteita »Racinel

Racinel

Racinel tuoteperheestä löydät huippulaadukkaat ja käytännölliset lemmikkieläintuotteet.
Selaa tuotemerkin tuotteita »
Raid

Raid

Raid on ollut Suomen markkinoilla jo vuodesta 1961, ja Suomessa myytävistä Raid-tuotteista noin 70% on valmistettu Transmerin tehtaalla Vantaalla. Erotat nämä tuotteet Avainlippu-merkistä.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Ranch

Ranch

Ranch pressutallit ja pressuhallit ovat tukevia, laadukkaita ja Suomen koviin oloihin tehtyjä huipputuotteita. Ranch talleja käytetään caravan säilytykseen, kalustosuojina, tilapäisvarastoina ja monessa muussa tarpeessa. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »
Realstick

Realstick

Salibandytarvikkeita Suomen Alajärveltä jo vuodesta 1996! Pohjanmaalaisella vakuuttavuudella ja ammattitaidolla täysin Suomessa valmistetut sählypallot pyörivät niin höntsäpiireissä kuin kilpatason peleissäkin Hangosta Utsjolle. Laadukkaat säbämailat kasataan kotimaassa kestämään rajujakin lämäyksiä ja hienoja hämäysliikkeitä pihakentiltä urheiluhalleihin. Game on!
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Reduko

Reduko
Reduko on ekologinen, innovatiivinen ja kotimainen räppänäratkaisu.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Reimax

Reimax

Green Start (by Reimax) pakkasvahti pitää autosi ja työkoneesi lähtövalmiina kelistä riippumatta. Automaattinen termostaatti antaa virtaa ajoneuvosi sisä- ja lohkolämmittimelle aina lämpötilan mukaan. Älykäs pakkasvahti pitää ajoneuvosi lämpimänä ja lähtövalmiina ekologisesti turhaa lämmitystä välttäen.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


RelyTools

RelyTools

Rely Tools. Necessary For Work. Rely Tools valmistaa laadukkaita tarvikkeita ja työkaluja käyttöä varten.
Selaa tuotemerkin tuotteita »
Rento

Rento

 

Rento tapa kylpeä. Vuonna 2010 lanseerattu Rento-saunabrändi syntyi saunaan ja kylpemiseen perehtyneen suomalaisen asiantuntijaryhmän intohimosta saunomiseen. Ryhmän jäsenet halusivat edistää suomalaista kylpykulttuuria yksilöllisenä sekä sosiaalisena rentoutumismuotona kehittämällä nautinnollisia ja helposti saavutettavia tuotteita kylpyyn ja saunaan.

Rentoudu omalla tyylilläsi. Rento olo syntyy kokemuksista, ajatuksista, ja hyvän olon tunteesta. Rento tuotteista löydät saipput, kiulut, hoito-aineita, vartalonhoito-tuotteita, pyyhkeitä, saunatarvikkeita sekä tuoksuja saunaan.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


RK

RK

RK tuotteilla korjaat, remontoit tai rakennat helposti, varmasti ja laadukkaasti. RK valikoimaan kuuluu useita eri rakennusalan tuotteita, joissa korostuu alan korkein hinta/laatu-suhde.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Roundup

Roundup

Roundup hävittää rikkakasvit juurineen. Se tehoaa kaikkiin viherkasveihin sammaleita ja kortteita lukuunottamatta. Okein käytettynä Roundup on turvallinen, eikä siitä jää jäämiä maaperään.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Royal Gourmet

Royal Gourmet

Kesän herkkuruoat arkeen ja juhlaan valmistuvat helposti ja turvallisesti Royal Gourmet -kaasugrillillä. Royal Gourmet edustaa huippulaatua kuluttajaystävälliseen hintaan - kun vaadit kesäkeittiösi keskipisteeltä paljon, on grillivalintasi Royal Gourmet -grilli.
Selaa tuotemerkin tuotteita »
Ryobi

Ryobi

Ryobi® on eräs kaikkien dynaamisimmista merkeistä ja yhtiön kannettavien ja kiinteiden sähkötyökalujen valikoima on täydellisin: yhtiön tuotteissa yhdistyvät käyttömukavuus, innovatiivisuus ja merkille ominainen erinomainen hinta-laatusuhde.

Joka vuosi Ryobi® kehittää uutta innovatiivista teknologiaa, jotta työkalujen avulla sinä voi työskennellä tehokkaammin ja turvallisemmin, että niiden käyttömukavuus olisi parempi, sekä kotona, että puutarhassa.

Livetool Indicator™, GripZone™, DustTech™… ovat kaikki uusia toimintoja, jotka tekevät askartelusta ja puutarhanhoidosta helpompaa  ja mukavampaa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Saana

Saana

Saana tuotteista löydät laadukkaat, edulliset ja käytännölliset taloustarvikkeet ja keittiötarvikkeet. Saana tuotteissa on mm. sadonkorjuun välineitä, keittiötyövälineitä, uuniastioita, pakastustarvikkeita, termoksia, aterimia jne...
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Safari

Safari - ulkoilmaihmisen unelmajalkineita.
Selaa tuotemerkin tuotteita »
Sawo

Sawo

SAWO - Suomalainen saunavalmistaja

SAWO on noussut yhdeksi maailman suurimmaksi kiuas- ja saunatarvikevalmistajista. SAWO:n valikoimasta löydät hienot ja laadukaat kiukaat ja saunatarvikkeet. SAWO tuotteita yhdistää ympäristöystävällinen valmistus sekä korkea laadunhallinta. SAWO yrityksellä on TÜV sertifiointi.


Selaa tuotemerkin tuotteita »

Seaking

Seaking

Maailmalla menestyneet SEAKING nelitahti perämoottorit, veneet ja kanootit ovat rantautuneet Suomeen. SEAKING on tuotemerkkinä laajasti tunnettu myös muun muassa Australiassa ja Espanjassa. SEAKING tuotteiden kehitystyö on jatkunut jo vuosia, joten käyttöluotettavuus on erinomainen.


Selaa tuotemerkin tuotteita »

Sebamed

SebamedSebamed-hoitosarjan innovatiivinen pH 5.5 -teknologia 
tukee ihon pinnalla olevan hydrolipidikalvon toimintaa ylläpitäen luontaista suoja- ja uusiutumismekanismia. Se vahvistaa ihon omaa puolustuskykyä sekä tukee tehokkaasti myös herkän tai vaurioituneen ihon hoitoa. Säännöllisesti käytettynä Sebamed aktivoi ihon omaa toimintaa ja sitoo kosteutta pitkävaikutteisesti. Se estää myös haitallisten bakteerien lisääntymisen ja vähentää tutkitusti iho-ongelmia.

Ehdottoman puhtaat, farmaseuttista laatua olevat raaka-aineet säilyttävät ihon terveenä ja luonnollisen kauniina.
Selaa tuotemerkin tuotteita »Sencor

Sencor

Sencor perustettiin Japanissa vuonna 1969. Nykyään Sencor toimittaa yli 1000 tuotetta kuudessa tuoteryhmässä yli 25 maahaan ympäri maailman.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Sensodyne

Sensodyne

Sensodyne hammastahnat

Mistä tiedämme, että hammastahnamme sopivat kaikille? Siitä, että valmistamme viisi erilaista hammastahnaa. Ensimmäinen Sensodyne-hammastahna esiteltiin jo 1961. Viimeisten vuosien ajan olemme työskennelleet uutterasti kehittääksemme yhä laajempaa tuotevalikoimaa.

Kaikki perheenjäsenet – myös he, joilla ei ole vihlovien hampaiden ongelmaa – voivat käyttää Sensodyne-hammastahnoja niiden muiden hyödyllisten ominaisuuksien vuoksi.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Serla

Serla

Serla kuuluu osaksi Metsä-Tissue groupia. Se on Euroopan johtavia kotitaloihin ja ammattikäyttöön tarkoitettujen paperituotteiden valmistajia.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Serto

Serto

Kotimainen Serto on johtavan suomalaisen pesu-, puhdistus- ja hygieniatuotteita sekä teollisuuskemikaaleja valmistavan ja markkinoivan KiiltoClean Oy:n tuotemerkki. Laaja tuote- ja palveluvalikoimamme tarjoaa ratkaisut sekä palvelee kaikilla hygienia- ja puhtausratkaisuja vaativilla toimialoilla.
Selaa tuotemerkin tuotteita »Shimano

Shimano

Shimano-valikoimasta löytyy huippuvehkeet kaikkeen kalastukseen.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Shoprider

Shoprider

Shoprider sähköskootterit ja -pyörätuolit ovat maailmanlaajuisesti tunnettuja korkeasta laadustaan ja asiakasystävällisestä käytettävyydestään. Senioriskootterilla saat helpotusta omaan arkeesi ja jaksamiseesi. Shoprider senioriskoottereista ohjaamolliset mallit soveltuvat parhaiten suomalaiseen ilmastoon.


Selaa tuotemerkin tuotteita »

Siku

Siku

Siku lelut ovat vuonna 1921 perustetun saksalaisen Sieper GmpH-konsernin laadukkaita pienoismalleja, jotka tunnetaan ympäri maailmaa.Kaikki Siku pienoismallit kestävät tuntikausia leikkejä ja niissä on paljon liikkuvia osia.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

SINI

SINISINI-valikoimiin
kuuluu runsas tuotevalikoima kodin siisteyden ja muun toimivuuden ylläpitoon. SINI:n valikoimista löydät laadukkaita ja kestäviä siivousvälineitä jotka soveltuvat nykyiaikaiseen kodin puhdistamiseen. Sinin avulla siivoat mukavasti pienellä vaivalla.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Sinustec

Sinustec

Sinustec valmistaa edullisia mutta laadukkaita autohifi-tuotteita, mm. Sinustec ST-165 testattiin AutoSound lehdessä 2/2011 ja arvostelut olivat imartelevat: “Sinustec taas on hyvin tasapainoinen. Oikeastaan hintaluokka huomioiden se on käsittämättömän hyvä."
Selaa tuotemerkin tuotteita »Skil

Skil

Skil on oikea valinta oikeisiin töihin. Skil työkalut ovat voittaneet lukuisia kilpailuja sekä menestyneet testeissä. Skil on yksi maailman johtava sähkötyökaluvalmistaja. Ne ovat helppokäyttöisiä, vahvoja ja edullisia.  

Katso alta, kuinka Skil merkin tarina alkoi.


Selaa tuotemerkin tuotteita »SmartStore

SmartStore

Kätevä säilytysjärjestelmä kaikkiin mahdollisiin ja mahdottomiin tiloihin. Ajaton ja tarkkaan suunniteltu design tekee SmartStore™:sta toimivan ratkaisun, kotiin, autotalliin, varastoon, veneeseen tai mökille. Ainoastaan mielikuvitus on rajana.

Jo yli 20 vuoden ajan SmartStore on pysynyt melko muuttumattomana. Se jos mikä on mahtava tae tuotteen laadusta. Valitset SmartStore kun haluat ainutlaatuisen säilytyskonseptin.


Selaa tuotemerkin tuotteita »SPL Dynamics

SPL Dynamics

SPL Dynamics subwooferit ja vahvistimet sopivat niin harrastajille kuin ammattilaisillekin. SPL Dynamics on suomalainen autohifin rautainen asiantuntija. Vuonna 1978 perustettu yritys tarjoaa huippuluokan autohifi-tuotteita, joista löydät varmasti laadukkaat tuotteet omaan käyttöösi.


Selaa tuotemerkin tuotteita »


Stanley

Stanley

Stanley valmistaa laadukkaita työkaluja vaativana käyttöön. Valitse Stanley, kun haluat erinomaista laatua.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Steelmate

Steelmate

Steelmate peruutustutka ja peruutuskamera ovat laadukkaita ja kestäviä parkkiavustajia. Helppo asennus ja lyömätön hinta-laatusuhde.
Selaa tuotemerkin tuotteita »
Stoveman

Stoveman

Stoveman kiukaat ja tuotteet Nettimyymti.fi verkkokaupasta ja Säästötalo myymälöistämme.

Saunominen
on osa suomalaisten identiteettiä, ja Stoveman kiukailla varmistat ettei asia ole kiukaasta kiinni. Stoveman valikoimasta löydyt myös muita laadukkaita oheistuotteita. Stoveman kiukaat ja muut Stoveman tuotteet tehdään käsityönä Virossa.

"Etsi laatua tekijältä – Stoveman:ilta!" -Stoveman.eeKatso kiukaan valintaopas tästä: Stoveman valintaopas
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Substral

Substral

Kasvit kaipaavat rakkautta... ja Substralia!

Veden ja valon lisäksi kasvit tarvitsevat ravinteita kukoistaakseen ja säilyäkseen elinvoimaisina. Juuren imevät mullasta tärkeät pää- ja hivenravinneaineet, jotka nousevat kasvin vartta pitkin lehtiin ja kukkiin. Tuoreenkin mullan ravinteet ehtyvät aikanaan, jolloin apuun tarvitaan lisäravinteita.

Substral-kasviravinteet antavat potkua kasviesi kasvuun ja hyvinvointiin! Ne sisältävät kaikki kasvien runsaan kasvun, kukoistuksen ja hyvinvoinnin kannalta tärkeät pää- ja hivenravinteet.
Selaa tuotemerkin tuotteita »
Sunor

Sunor

  

Sunor valmistaa maailman laadukkaimpia kasvihuoneita, puutarhavahoja, autotalleja sekä muita puutarhatuotteita. Sunor tuotteet ovat ympäristöystävällisiä ja tuotteet käyvät läpi intensiivisen testausjakson. Sunor tuotteet ovat kestäviä ja laadukkaita, jotka palvelevat käyttötarkoitusta.
Selaa tuotemerkin tuotteita »Sweex

Sweex

Sweex

Tuotemerkki, joka tekee ihmiset onnellisiksi. Sweex on ihmisille, jotka etsivät helppokäyttöisiä tuotteita, jotka sopivat heidän energiseen olemukseensa. Aina etsimässä uusia tapoja pysyä ajan tasalla. Sweex vastaa näihin tarpeisiin älylaiteratkaisuillaan. Näyttäviä ja rohkeita. Minimalistista muotoilua hienoissa väreissä.
Selaa tuotemerkin tuotteita »
T-Yarn

T-YarnT-Yarn trikokuteet ovat kestävää ja laadukasta kudetta, mistä pystyy helposti virkkaamaan ja askartelemaan vaikka sun mitä! Kuteet on valmistettu 90 % kierrätetystä puuvillasta. 10 % loppuosa materiaalista koostuu muista kankaista. 

Valikoimastamme löydät kaikki perusvärit, mutta myös ne erikoisemmat ja kuvioidut! Kude on melko paksua, ja siksi suosittelemme virkkaamiseen koukun kokoa 10-12. Toki  myös oman käsialan mukaan kannattaa valita oikea koukku.

Huomioithan, että kierrätetyissä kuteissa väri ei ole aina sama, kuin mitä viime kerralla tilasit. Tilaathan siis aina oikean määrän kudetta, kuin mitä työhösi tarvitset. Mix-kuteissa (fruit, ocean, tripe ja graphic) kuvio vaihtelee joka kerta, joten samalla tavalla kuvioitua kudetta ei meiltä ihan heti löydy! Ja se tässä onkin jännittävää, voi päästää luovuuden valloilleen aivan kokonaan ja jännityksellä pohtia, mitä näistä erikoisista kuteista voisi valmistaa!

Rentouttavia luomishetkiä!
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Tactic

Tactic

Tactic -  yli puoli vuosisataa suomalaisia pelejä!  Tactic on kansainvälinen ja laajasti tunnettu yritys. Yhtiön tarina alkoi Suomessa vuonna 1967, jolloin he toivat markkinoille suuren suosion saavuttaneen lautapeli Kimblen. Kaikki tuotteet ovat suomalaista suunnittelua ja suurin osa tuotteista myös valmistetaan Suomessa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Tamesol

Tamesol

Vuonna 2005 perustettu Espanjalainen Tamesol on laadukkaiden aurinkopaneelien valmistaja. Tänä vuonna yli 105 000 kotitaloutta käyttää Tamesolin valmistamia aurinkopaneeleja. Tamesolin aurinkopaneelien laatu muodostuu tutkimustyön, innovaatioiden, kehityksen ja testauksen yhdistelmästä.

Valmistajan verkkosivut:
www.tamesol.com

Selaa tuotemerkin tuotteita »


Tefal

Tefal

Ruoanlaitto on yksi elämän tärkeimmistä nautinnoista. Tefal haluaa tarjota asiakkailleen innovatiivisia tuotteita, jotka helpottavat ruoanlaittoa tarjoten samalla kokonaisvaltaisia elämyksiä. Tefal on kehittänyt tarttumattoman pinnoitteen keittiöastioiden päällystämiseen. Helppokäyttöiset ja korkealaatuiset Tefal tuotteet sopivat jokaiseen keittiöön. Valikoimassamme paistinpannut, kattilat ja kasarit.

Tefal ja keittiömestari Hans Välimäki suunnittelivat yhteistyössä keittiöastiasarjan, jonka tuotteissa on tyylikkään muotoilun lisäksi mm. tarttumaton, erittäin kestävä Titanium Pro -pinnoite sekä ainutlaatuinen, integroitu THERMO-SPOT® -lämpötunnistin.

Tefal seuraa aikaansa myös terveyden ja hyvinvoinnin osalta. Innovatiivinen Tefal on tuonut ensimmäisenä markkinoille
täysin elektroniset ja erittäin tarkat henkilövaa'at. Tyylikäs vaaka jokaiseen kotiin!Selaa tuotemerkin tuotteita »


Termite

Termite

Termite tuotteet ovat äärimmäisen kestäviä, luotettavia ja innovatiivisia. Termite tietää, että laatu on paras tapa ylittää sinun odotuksesi tuotteen suhteen. 


Selaa tuotemerkin tuotteita »

Texas

Texas

Vuonna 1960 perustettu Texas A/S on tunnettu laadukkaiden puutarhatyökoneiden valmistaja. Texas tuotteiden valmistusprosessi on hiottu kokonaisuus, ja tuotteet suunnitellaan aina loppukäyttäjä, eli kuluttaja mielessä. Tuotteen elinkaari on pitkä hyvän varaosasaatavuuden kautta, joten käytöstä löytyy edelleen monia puutarhakoneita yli 15 vuodenkin takaa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Timco

TimcoTimco tuotteet edustavat laadukasta ja käytännönläheistä suunnittelua. Timco valikoimasta löydät mm. sahat, sirkkelit, moottorisahat, aggregaatit, soodapuhalluslaitteet sekä klapikoneet.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Time system

Time system

Time/system on yksi johtavista järjestelmäkalentereiden toimittajista Suomessa ja Euroopassa. Tavoitteena on tarjota laadukkaita työvälineitä tehokkaaseen ajanhallintaan - ainutlaatuisia ja räätälöityjä ominaisuuksia, parhaita paperilaatuja ja kansimateriaaleja kaikille käyttäjille.
Valikoimassamme Time/system pöytäkalenterit, taskukalenterit ja seinäkalenterit.Selaa tuotemerkin tuotteita »Tinttu.com

Tinttu.com

Tinttu.com tuotteet

Tinttu.com - Fairytale design by Petronella on täysin suomalainen design-yritys, jonka valikoimista löydät aina Lapsellisia lastenvaatteita ja Hassuja hattuja sekä Satumaisia sisustustuotteita kikatuksen käkätyksineen. Ainutlaatuiset tuotteet perustuvat Satutaiteilija Petronellan luomaan mielikuvitusmaailmaan ja sen satuhahmoihin.

Tinttu.com tuotteiden lapsilähtöisyyden ideologia:
 • Lapsellinen leikkivä lapsuus
 • Sadunomainen ja mielikuvituksekas aihemaailma
 • Kutsua lapsi luovaan ja vapaaseen leluttomaan leikkiin pienin yllätyksellisin yksityiskohdin
 • Tuotteiden käytännöllisyys ja helppous lapsiperheen arjessa

Tinttu hatut on jaettu talvi-, kevät-syksy- ja kesähattuihin ja materiaaleina on käytetty teddyä, nyppyyntymätöntä fleeceä sekä joustosamettia. Tuotteet eivät kutise otsalla eivätkä onnistuneen kaavoituksensa vuoksi pyöri päässä. Helppohoitoisuus ja käytettävyys arjessa ovat olennainen osa Hassujen hattujen jo käsitteeksi muodostuneeksi menestystarinassa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Troika

Troika

TROIKA Avaimenperät ovat laadukkaita ja innovatiivisesti suunniteltuja tuotteita.

TROIKA korttikotelossa kortit ja rahat kulkevat mukana helposti ja tyylikkäästi.Selaa tuotemerkin tuotteita »


Träppi

Träppi

Träppi on myrkytön ja terveydelle vaaraton hyönteispyydys, joka on mailmanlaajuisesti käytössä kotitalouksissa, maatiloilla, kouluissa, virastotaloissa jne.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Tummeli

Tummeli

Tummeli on syvävaikutteinen käsi- ja vartalovoide, joka auttaa säilyttämään ihon terveenä ja vastustuskykyisenä. Hajusteeton voide pehmentää rohtunutta ihoa sekä hoitaa kovettuneet kanta- ja kyynärpäät. Tummeli sopii myös kotieläimille, esimerkiksi koiran polkuanturoiden hoitoon.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Valueline

Valueline

VALUELINE

Valueline tarjoaa valikoiman perustuotteita parhaaseen mahdolliseen hintaan. Edullisesta hinnastaan huolimatta Valueline-tuotteet tekevät mitä niiden pitääkin, tekemättä kompromisseja nykytekniikan suhteen. Valueline on yksinkertainen, helposti käytettävä ja edullinen.


Selaa tuotemerkin tuotteita »Vanish

Vanish

Vanish-tuotteet apunasi vaikeitten tahrojen ja pinttyneen lian poistossa. "Luota pinkkiin. Hyvästit tahroille."
Emme omista tekijänoikeuksia tähän videoon
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Velocifero

Velocifero

Velocifero sähkömopot ovat Italialaisen suunnittelijan Alessandro Tartarinin luoma uusi liikkumismuoto, joiden toiminnassa yhdistyy suorituskyky, innovatiivinen ja moderni muotoilu sekä huippuunsa hiottu käytettävyys.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Verda Tärkki

Verda Tärkki

Ryhtiä kankaisiin kotimaisella Verdalla.

Verda-luonnontärkki helpottaa tekstiilien silittämistä ja saa ne näyttämään silityksen jälkeen siisteiltä ja uudemmilta. Tuote antaa tekstiilille ryhdikkyyttä, mutta ei jätä kangasta luonnottaman kovaksi.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Victoria´s Secret

Victoria´s SecretVictoria´s Secret Body Mist
vartalotuoksut ovat nyt saatavilla. Keveydestään ja puhtaudestaan tunnetut tuoksut hurmaavat kaikki. Victoria´s Secret on maailmanlaajuisesti tunnettu brändi ja se on saavuttanut huikeaa suosiota varsinkin nuorten naisten keskuudessa. Saatavilla on myös ihanan tuoksuisia vartalorasvoja, jotka tekevät ihon pehmeäksi ja hyvinvoivaksi.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Victorinox

Victorinox

Victorinox -taskutyökalut 

Sveitsiläinen Victorinox on maailman suurin ja arvostetuin taskuveitsien ja taskutyökalujen valmistaja. Sen perusti v. 1884 Karl Elsener, ja jo vuonna 1891 valmistuivat ensimmäiset Victoria-monitoimiveitset Sveitsin armeijalle. Legendaarinen upseerin veitsi esiteltiin vuonna 1897. Nyt tehtaan johdossa on neljäs Elsenerien sukupolvi ja tehtaan mallistossa on yli 400 erilaista taskutyökalua. Päivässä valmistetaan n. 80 000 taskuveistä. 

Victorinoxin ylivoimainen laatu ja tuotteiden kymmenet kekseliäät käyttömahdollisuudet ovat muodostuneet eläväksi legendaksi. Victorinox-veitsillä on elinikäinen takuu materiaali-ja valmistusvirheiden varalta. 

Victorinox -keittiöveitset 

Victorinox-veitset valmistetaan ensiluokkaisesta ruostumattomasta Dauphinox-teräksestä, jonka laatu kontrolloidaan huolellisesti tehtaan laboratoriossa. Veitsiteräksen jatkuvan kehitystyön, viimeisimmän tekniikan ja ankaran laadunvalvonnan ansiosta Victorinox on ammattilaisen ykkösvalinta Suomessa ja yli sadassa muussa maassa. 

Kaikki Victorinox-veitset hiotaan, teroitetaan ja viimeistellään partaveitsen teräviksi. Terän lappeilla ei ole leikkauskitkaa lisääviä kynnyksiä. Terän sitkeys ja kovuus (56 HRC) vähentävät teroitustarvetta ja merkitsevät pitkää käyttöikää. Valmistusprosessin lopuksi jokaisen Victorinox-veitsen terävyys varmistetaan lasermittauksella. Veitset voidaan teroittaa aina tarvittaessa huipputeräviksi normaaleilla teroitusvälineillä. Oikein käytettynä ja hoidettuna ne kestävät kotikäytössä huippukuntoisina sukupolvelta toiselle.Selaa tuotemerkin tuotteita »

Vileda

Vileda

Vileda on kodinsiivouksen asiantuntija. Vileda siivousvälineet ovat laadukkaita, luotettavia, innovatiivisia ja kestäviä. Nettimyynti.fi verkkokaupastamme löytyy laaja valikoimta Vileda tuotteita.


Selaa tuotemerkin tuotteita »VisatonVisaton valikoimasta löydät laadukkaat kaiuttimet, PA-kaiuttimet, tweetterit, wooferit sekä kattokaittimet. Visatonin yli 45 vuoden kokemus alalta takaa, että saat rahoillesi täydellisen vastineen. Saksalaisen valmistajan ylivertainen tutkimus- ja kehitystyö kuuluu maailmaan parhaimpien joukkoon. Visatonin tavaramerkkejä ovat laatu ja erinomainen hinta-laatusuhde.
Selaa tuotemerkin tuotteita »Vitaplex

Vitaplex

Vitaplex -ravintolisäsarjan tuotteet on kehitetty yhteistyössä ravitsemusasiantuntijoiden kanssa. Tarpeelliset ravintolisät tuovat lisää elinvoimaa arkipäivääsi! Valikoimassamme D-vitamiinit ja monivitamiinit.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Vitility

Vitility

Vitility tuotteiden sarja pitää sisällään järkeviä käytännön apuvälineitä. Vitility valikoima kattaa sängyn- ja kylpyhuoneen apulaitteet, apuvälineet toimistoon ja vapaa-aikaan, keittiön ja ruokailun avustustuotteet, liikkumisen apuvälineet, avustusvälineet kotiin ja asumiseen sekä terveyden ja kuntoilun aputuotteet. Selaa tuotemerkin tuotteita »

Warmtech

Warmtech

Warmtech aurinkolämmitystuotteilla tuotat puhdasta, vihreää energiaa. Auringosta saatava energia on puhtainta energiaa, ja nyt pystyt hyödyntämään sitä erittäin helposti ja järkevästi.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

WaterGEAR

WaterGEAR

Putkimiehen perustarvikkeet löydät helposti WaterGEAR LVI-tarvikevalikoimasta.
Korkea laatu ja standardit täyttävät tuotteet tekevät turvallisen ostopäätöksen helpoksi.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Wave

Wave

Wave tarjoaa monipuolisen valikoiman edullisia ja laadukkaita matkapuhelintarvikkeita.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


WC Duck

WC Duck

Rakastatko siistiä kylpyhuonetta, mutta puhdistaminen on inhottavaa? WC Duck® tekee raskaan työn puolestasi, ja homma hoituu!

WC Duck® -puhdistusaineet ja WC Duck® -raikastimet on kehitetty auttavat sinua nauttimaan hygieenisestä kylpyhuoneesta pienemmällä vaivalla.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Wellmar

Wellmar

Wellmar alumiinivene on tukeva, kestävä ja käytännöllinen vene. Annamme myydyn veneen mukaan vaatimustenmukaisuus vakuutuksen, jolla veneen voi rekisteröidä. Wellmar veneet ovat saaneet kiitosta hyvistä ominaisuuksista vesillä ja erittäin laadukkaista hitsauksista. 

Wellmar veneet myydään suoraan keskusvarastosta!

Wellmar alumiiniveneet
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Wilfa

Wilfa

60 vuoden jälkeen, Wilfa kehittää koko ajan uusia ja parempia tuotteita markkinoille. Tuotteemme ovat korkealaatuisia ja turvallisia käyttää.

Fokusoimme pohjoismaiseen muotoiluun, turvallisuuteen ja tuotteen helppokäyttöisyyteen. - Wilfa

Wilfa on norjalainen yritys, joka on perustettu 1948. Wilfa aloitti toimintansa pölynimureilla, mutta pian valikoima laajeni muihin pienkodinkoneisiin.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Willkem

Willkem

Willkem Oy on kosmetiikan, kosmetiikkatarvikkeiden, hiustarvikkeiden, lahjatavaroiden ja uimatarvikkeiden tukkuliike jo vuodesta 1986. Heidän vahva oma tuotanto Kaukoidästä ja Euroopasta mahdollistaa edulliset hinnat, mutta korkeanlaadun.

Tunnet varmaan Naturelin meikki- ja kynsitarvikkeet, Kappus-saippuat, La Rive tuokset ja hajusteet, Willkem hiustarvikkeet, meikkitarvikkeet, meikkipussukat ja hiusharjat ja monen monet muut tuotteet, mitkä tekevät elämästäsi luksusta! 

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Woodcare.Guide

Woodcare.Guide

WOODCARE.GUIDE on tämänpäivän puunhoitoa. Tuotesarja sisältää vain laadukkaita selkeästi tarkoitukseensa nimettyjä ja hyvin ohjeistettuja tuotteita. 

Tietoa puun hoidosta ja käsittelystä löydät WOODCARE.GUIDE oppaasta.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Woolmark

Woolmark

Woolmark tuotteet ovat aitoa, 100% lampaanvillaa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »Wunder-Baum

Aito ja alkupreäinen WUNDER-BAUM hajukuusi on maailman suosituin ja myydyin auton ilmanraikastin. Vakiovaruste jo vuodesta 1952!

Selaa tuotemerkin tuotteita »X-Socks

X-Socks

X-Socks

X-SOCKS -sukat on valmistettu vaativaan urheiluun; eri sukkamallit on suunniteltu lajikohtaiset vaatimukset huomioiden. Sveitsiläinen tekninen urheilusukka hyödyntää useita patentoituja teknisiä ratkaisuja ja on palkittu lukuisin kansainvälisin palkinnoin. X-SOCKS-tuotteet mahdollistavat paljasjalkatuntuman. Lisäksi tukevat jalkaa ja säärtä sekä optimoivat jalan ilmanvaihdon vähentäen jalan hikoilusta, pehmenemisestä ja turpoamisesta syntyviä vauriota. Valmistaja myöntää sukille kahden vuoden takuun
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Xpert

Xpert

 Xpert - pienrautatuotteet
Selaa tuotemerkin tuotteita »


XZ

XZ

Kotimainen XZ on hoitanut hiuksia asiantuntemuksella jo yli 60 vuoden ajan. Suomalaisten hiusten ehdoilla kehitetyt, silikonittomat hiustenhoitotuotteet valmistetaan pääosin Heinävedellä. Suurin kotimainen hiustenhoitosarja sisältää 50 erilaista shampoota, hiushoitoa, tehohoitoa, öljyhoitoa ja muotoilutuotetta koko perheen hiustenhoidon tarpeisiin.


Selaa tuotemerkin tuotteita »